Ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους την διαφορά ανάμεσα στην BB και στην CC cream

13:14 27/4/2017 - Πηγή: iPop

Η ΒΒ cream είναι ένα πράγμα που πολλές διαφορετικές μάρκες προωθούν για καλό σκοπό. Eίναι το θεμέλιο όπου πολλές από τις ρουτίνες ομορφιάς μας έχουν οικοδομηθεί. Ήρθε όμως η ώρα να μάθουμε επιτέλους την διαφορά ανάμεσα στην BB και στην CC cream.

Αναρωτιέσαι και εσύ όμως ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των «κρεμών αλφάβητου» δηλαδή των BB και CC cream; Εμείς, λοιπόν, μάθαμε έτσι ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να αγοράσεις κάτι που τελικά δεν χρειάζεσαι ή να χρησιμοποιήσεις κάτι που θα μπορούσε να είναι αντιπαραγωγικό στις σχεδόν τελειοποιημένες ρουτίνες ομορφιάς σου.

BB
cream

Οι περισσότεροι από εμάς είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτό, αλλά αν δεν είσαι εσύ, μπορείς να αρχίσεις να γιορτάζεις την ανακάλυψη αυτού του σύγχρονου θαυματουργού προϊόντος ομορφιάς τώρα. Η κρέμα BB είναι ένα ελαφρύ υπόβαθρο με κρεμώδη υφή, όπως μια χρωματισμένη ενυδατική κρέμα. Πρώτα έκανε την εμφάνιση της στην Κορέα και η τάση εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ σαν πυρκαγιά.

Τι κάνει λοιπόν;

Το ΒΒ σημαίνει «βάλσαμο ομορφιάς» και η κρέμα είναι βασικά ο τέλειος γάμος του μακιγιάζ και της φροντίδας του δέρματος.

Θεωρείται ως το καλύτερο έγχρωμο moisturizer που υπήρχε ποτέ. Είναι γεμάτο με SPF, έτσι ώστε να ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Ένα ελαφρύ στρώμα είναι το μόνο που χρειάζεσαι για πλήρη κάλυψη.

Τι το καθιστά μοναδικό;

Η κρέμα BB παρέχει την ελάχιστη κάλυψη από όλες τις κρέμες αλφάβητου. Πρόκειται για μια νεότερη γυναίκα, της οποίας η επιδερμίδα χρειάζεται μία κάλυψη, αλλά δεν έχει πολλούς προβληματικούς τομείς.

CC cream

Ενώ οι κρέμες CC είναι ελαφρύτερες από τις κρέμες BB, παρέχουν στην πραγματικότητα περισσότερη κάλυψη. Το CC σημαίνει «διόρθωση χρώματος» και η κρέμα αυτή έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει περιοχές ερυθρότητας ή θαμπάδας, όπου το δέρμα είναι πιο ομοιόμορφο.

Ενώ η κρέμα CC έχει όλα τα οφέλη μιας κρέμας BB, προσθέτει μερικά προνόμια. Πρώτα απ ‘όλα, βελτιώνει την ελαστικότητα των δέρματος, ενώ καλύπτει και εμποδίζει την εμφάνιση σκούρων κηλίδων στο δέρμα.

Είναι γεμάτη με βιταμίνες C και E, οι οποίες δρουν ως ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά με το SPF για να αποτρέψουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Εάν πάσχεις από ακμή, συνεχή ερυθρότητα, ανομοιογενή τόνο δέρματος, ή ψάχνεις να καλύψεις τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, η κρέμα CC είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Ένας χρήσιμος τρόπος για να κατηγοριοποιήσεις αυτές τις δύο κρέμες είναι να τις σκεφτείς από άποψη ηλικιακών ομάδων. Η κρέμα BB είναι για τις νεότερες γυναίκες στην εφηβεία τους και στις αρχές της δεκαετίας του 20, ενώ η κρέμα CC είναι για όσους βρίσκονται στα τέλη της δεκαετίας του ’30 και των 40 ετών, οι οποίοι ξεκινούν ή βρίσκονται ήδη σε εξατομικευμένη θεραπεία ομορφιάς.

The post Ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους την διαφορά ανάμεσα στην BB και στην CC cream appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα