Η Μ.Ομπάμα ανέλαβε για τελευταία φορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του εσωτερικού του Λευκού Οίκου- Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό (Photos)

14:27 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Η Μισέλ Ομπάμα επιμελήθηκε για τελευταία φορά ως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το χριστουγεννιάτικο στόλισμα του Λευκού Οίκου. Λίγες μέρες πριν, μάλιστα, η ίδια παρέλαβε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Μισέλ Ομπάμα παρείχε για μια ακόμη χρονιά την βοήθειά της στον διοργανωτή εκδηλώσεων, Bryan Rafanelli, για το στόλισμα του εσωτερικού του Λευκού Οίκου. Η φετινή γιορτινή διακόσμηση του Λευκού Οίκου, είχε ιδιαίτερη σημασία για την Μισέλ Ομπάμα, καθώς θα αποτελούσε την τελευταία

φορά που η ίδια θα έδινε τη δική της πινελιά στην διακόσμηση.

Ανάμεσα στα κόκκινα και πράσινα δωμάτια, βλέπουμε καλλωπίσματα με με φρούτα και λαχανικά που σκοπό έχουν να δείξουν πόσο σημαντική είναι η υγεία.

Υπάρχουν επίσης στολίδια από μέλισσες, τα οποία αναπαριστούν την κυψέλη, το σπίτι των μελισσών, θέλοντας να δείξει ότι και ο Λευκός Οίκος αποτελεί ένα σπίτι. Την βιβλιοθήκη, ο Rafanelli, την διακόσμησε με σχολικά είδη, όπως χάρακες και μολύβια.

Στην προηγούμενη διακόσμηση, συμμετείχαν διάφοροι διακοσμητές, όπως η Carolina Herrera και ο Duro Olowu, προκειμένου να βοηθήσουν την Μισέλ Ομπάμα, φέτος, όμως, συμμετείχε μόνο ο Rafanelli.

photos:express.co.uk

The post Η Μ.Ομπάμα ανέλαβε για τελευταία φορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του εσωτερικού του Λευκού Οίκου- Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα