Θες να τρέχει πίσω σου; Tips που θα βοηθήσουν

14:27 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Τον θες πολύ, αλλά η συμπεριφορά του μερικές φορές απλά σε τρομάζει. Ενώ ξέρεις πως σε θέλει υπάρχουν στιγμές που τον χάνεις αφού εξαφανίζεται και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Μην αγχώνεσαι εμείς είμαστε εδώ και θα σου πούμε όσα πρέπει να κάνεις.

Οι συμβουλές που σου παρουσιάζουμε πίστεψε μας θα σε βοηθήσουν πολύ και απλά θα τον κάνουν να τρέχει πίσω σου και να μην μπορέσει να σε αφήσει μόνη ούτε ένα λεπτό.

Τι να κάνεις για να
τον δεις να τρέχει πίσω σου;Δείξε πως ξέρεις τι θέλεις: Πρέπει για να τον κερδίσεις να δείχνεις αποφασιστική. Αυτό που τρελαίνει τους άνδρες είναι να έχουν στο πλευρό τους γυναίκες που ξέρουν τι αξίζουν και το διεκδικούν και όχι κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Θέσε τα όρια: Μην του επιτρέπεις τα πάντα. Πρέπει για να έχεις να προσέχεις και φυσικά για να τον κατακτήσεις να θέσεις τα όρια από την αρχή της σχέσης. Πρέπει να του δείξεις, πως αν δε σε σέβεται απλά θα αποχωρήσεις.Μην μιλάς άσχημα: Κανένα άτομο δεν θέλουν να του φωνάζουν ή να του μιλούν άσχημα. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, την ευγένεια σου και θα δεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις.Δείξε πως είσαι πολυάσχολη: Όταν σε ρωτάει πότε θα βρεθείτε μην δείχνεις συνεχώς πρόθυμη. Οι άνδρες λατρεύουν τις ανεξάρτητες γυναίκες που έχουν προσωπική ζωή.

The post Θες να τρέχει πίσω σου; Tips που θα βοηθήσουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα