Ο Κιλιτσντάρογλου επικρίνει την κυβέρνηση της χώρας του και ρωτά: Θα πάρουμε πίσω τα 18 νησιά από την Ελλάδα;

12:05 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Τα πυρά του κατά της Κυβέρνησης της χώρας του στρέφει ο αρχηγός του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος επικρίνει την κυβέρνηση της για τον τρόπο που χειρίζεται το Κυπριακό.

Ο αρχηγός του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τόνισε ότι η χώρα του ξεπουλά την Κύπρο και ρώτησε την κυβέρνηση αν θα πάρει πίσω 18 νησιά από την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά

τόνισε:

Στην Κύπρο αυτή τη στιγμή η ‘ΤΔΒΚ’ έχει 37% των εδαφών. Θέλουν να τα μειώσουν στο 29,2%. Θέλουν να πουλήσουν την Κύπρο. Εμείς τους ρωτάμε: Εκείνο το νησί είναι δικό μας; Ναι, λένε. Σε εκείνα τα νησιά πρέπει να κυματίζει η σημαία μας; Ναι, λένε. Αλλά εκεί υπάρχει η σημαία της Ελλάδας. Γιατί δεν επεμβαίνετε τότε; τους ρωτάμε. Και τι μας απαντούν; Έχουμε πιο σημαντική δουλειά, έχουμε έναν αρχηγό και προσπαθούμε να του βρούμε κάθισμα

Ο Τούρκος αρχηγός του CHP επίσης σημείωσε αναφερόμενος στα 18 νησιά της Ελλάδας είπε: «Σε 18 νησιά κυματίζει η ελληνική σημαία’. ‘Αυτά τα νησιά ανήκουν σε εμάς. Ακούμε τον κόκορα όταν λαλεί. Εκεί υπάρχει η ελληνική σημαία. Είναι σε κατάσταση κατοχής. Ο εθνικισμός δεν λείπει από τη γλώσσα τους. Λένε για τη Λωζάνη, τα εδάφη μας μειώθηκαν. Κάτω από τη μύτη μας χάσαμε 18 νησιά. Και τώρα ρωτάω τον κ. Μπιναλί Γιλντιρίμ. Θα πάρεις πίσω τα 18 νησιά ή δεν θα τα πάρεις; Είσαι εθνικιστής ή δεν είσαι;».

The post Ο Κιλιτσντάρογλου επικρίνει την κυβέρνηση της χώρας του και ρωτά: Θα πάρουμε πίσω τα 18 νησιά από την Ελλάδα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα