Η Ιβάνκα Τραμπ λέει και επίσημα «αντίο» στις επιχειρήσεις της λόγω του μπαμπά της- Photo

17:24 12/1/2017 - Πηγή: iPop

H Ιβάνκα Τραμπ η κόρη δηλαδή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ μπορεί να το είχε πει παλιότερα αλλά τώρα το κάνει και επίσημα πράξη. Λέει «όχι» στις επιχειρήσεις που διαθέτει, τις οποίες παρατάει, για να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον και να γίνει «Πρώτη Κυρία» ή έστω «Πρώτη Κόρη».

Τι έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook;

Σε δημοσίευση της στο facebook πριν από λίγες ώρες η Ιβάνκα ανακοίνωσε, πως διακόπτει της συνεργασία της με τον Όμιλο Τραμπ,

αλλά και ότι θα αποχωρίσει και από τη δική της εταιρεία. Άλλωστε λίγο νωρίτερα ο σύζυγος της, Jared Kushner, σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκε τη θέση του ανώτερου συμβούλου του εκλεγέντος Προέδρου.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έγραψε:

«Θα λάβω επίσημη άδεια απουσίας από τον Οργανισμό Τραμπ και την προσωπική μου επιχείρηση ένδυσης και αξεσουάρ» και τόνισε πως έχει διορίσει στη θέση της την βετεράνο της βιομηχανίας της μόδας, Abigail Klem.

Ενώ τονίζοντας, πως θα μετακομίσει μαζί με την οικογένεια της στην Ουάσιγκτον ανέφερε:

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να τακτοποιήσω τα τρία μικρά παιδιά μας στο νέο τους σπίτι και στα νέα σχολεία τους

«Άνθρωποι από όλη τη χώρα έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μοιράζονται τις ιστορίες τους, προσφέροντάς μου τη βοήθειά τους και την εμπειρία τους σε διάφορους τομείς. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους και παράλληλα είμαι βαθιά παθιασμένη με θέματα όπως η εκπαίδευση και η χειραφέτηση των γυναικών και των κοριτσιών, η γυναικεία επιχειρηματικότητα και η ανεργία. Είμαι πρόθυμη να ακούσω περισσότερα από όλους αυτούς τους ανθρώπους καθώς δημιουργώ το ένα πλαίσιο ενεργειών για να εξυπηρετήσω τη χώρα μας» πρόσθεσε στην ανάρτηση της.

The post Η Ιβάνκα Τραμπ λέει και επίσημα «αντίο» στις επιχειρήσεις της λόγω του μπαμπά της- Photo appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα