Η Carrie Bradshaw λέει ναι στη fast fashion; Δες τo viral φόρεμα που κόστιζε μόλις 5 δολάρια

20:15 24/12/2021 - Πηγή: iPop

Από τη στιγμή που βρέθηκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το πλατό του And Just Like Tha αυτό το καλοκαίρι, οι fans δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν για τα ρούχα που θα φορούσε η Carrie Bradshaw στην αναβίωση του Sex and the City. Και με το δίκιο μας κιόλας, η πρωταγωνίστρια είναι το απόλυτο fashion

icon!

Ενώ αναζητούσαμε απεγνωσμένα βρούμε τα συνολάκια της αγαπημένης μας Carrie, κάποιος από εμάς συνειδητοποίησε ότι ένα από τα φορέματα της είναι κομμάτι της Forever 21. Τότε, υπήρξε οι ανησυχία πως η Carrie Bradshaw είχε ανταλλάξει τα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών στον βωμό της fast fashion.

Ακόμα και η Carrie Bradshaw “ανακυκλώνει” τα ρούχα της ντουλάπας της

Ρούχα της Carrie Bradshaw: Η SJP εμφανίστηκε με φόρεμα 5 δολαρίων

Παρά τoν σάλο που επικράτησε στο διαδίκτυο, οι σχεδιαστές Molly Rogers και Danny Santiago επιβεβαίωσαν στο Page Six Style ότι το maxi φόρεμα της Sarah Jessica Parker προέρχεται από το «προσωπικό αρχείο μεταχειρισμένων ρούχων».

Και ενώ το πολυσυζητημένο φόρεμα δεν έχει ετικέτα, είχε μια τιμή που το Forever 21 πιθανότατα δεν μπορούσε να νικήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

«Το αγόρασε πριν από πολλά χρόνια για $5 ή $6», δήλωσε ο Rogers. «Αργότερα μάθαμε ότι το Forever 21 είχε ένα [πολύ παρόμοιο] φόρεμα, αλλά αντέγραψε κάτι από έναν Ινδό σχεδιαστή».

Η τούλινη φούστα της Carrie Bradshaw επιστρέφει για το And Just Like That με μια σύγχρονη πινελιά!

Όπως αποκαλύπτουν και οι δύο σχεδιαστές η Sarah Jessica Parker είχε λόγο στα ρούχα του χαρακτήρα της, αλλά ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Σύμφωνα με τον Rogers, η «εκπληκτικά συνεργάσιμη» σταρ όχι μόνο «έφερε την άποψή της και την έντονη αίσθηση της μόδας σε κάθε σύνολο», αλλά, επίσης, έφερε μερικά από τα αυθεντικά κομμάτια της Carrie στα γυρίσματα. Η ηθοποιός έφερε μία ζώνη 598 δολαρίων που είχε φορέσει στην πρώτη ταινία Sex and the City, ένα ιδιαίτερο κομμάτι «αγαπημένο των θαυμαστών». Στη νέα σειρά του HBO Max, η Carrie το συνδυάζει με ένα ροζ φόρεμα Carolina Herrera.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

Αυτό δεν είναι το μόνο αγαπημένο κομμάτι που οι θεατές θα απολαύσουν στην οθόνη τους. Ο Rogers και ο Santiago «αγόρασαν πολλές μεταπωλήσεις, vintage και οικονομικά προϊόντα» για να διαμορφώσουν τις ντουλάπες των χαρακτήρων της σειράς, όπως τσάντες, κοσμήματα και επώνυμα ρούχα από καταστήματα όπως το Arcade και το A Current Affair καθώς και από διαδικτυακούς λιανοπωλητές, όπως τα ThredUp, The RealReal και Fashionphile.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Carrie Bradshaw λέει ναι στη fast fashion; Δες τo viral φόρεμα που κόστιζε μόλις 5 δολάρια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα