Εύκολα γιορτινά χτενίσματα για σένα που δεν θες να σπαταλήσεις ώρες φτιάχνοντας τα μαλλιά σου

16:33 24/12/2021 - Πηγή: iPop

Τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, τα πάρτι, τα γενέθλια και οι εκδηλώσεις αυτής της περιόδου απαιτούν μία περισσότερο προσεγμένη εμφάνιση τόσο στο στιλ όσο και στα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Για το τι θα φορέσουμε την περίοδο των γιορτών έχουμε ήδη μιλήσει κι άλλες φορές, γι’ αυτό και τώρα ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα εύκολα

γιορτινά χτενίσματα που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν!

Η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να σκεφτόμαστε είναι το πώς θα πειραματιστούμε με τα μαλλιά κι έτσι προτιμάμε να αφήσουμε τα μαλλιά είτε ίσια είτε να κάνουμε κυματιστές μπούκλες, για να μην ταλαιπωρούμαστε με τις ώρες να τα φτιάχνουμε.

Ωστόσο, όσο απασχολημένη κι εάν είσαι, αποκλείεται να μην αγαπήσεις έστω κι ένα από αυτά τα χτενίσματα που διαλέξαμε για εσένα. Είναι εύκολα, πρωτότυπα και τα έχουμε δει σε επιδείξεις μόδας μεγάλων οίκων.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη καλή διάθεση και έμπνευση για ένα hair look που θα θυμούνται όλοι!

Εύκολα γιορτινά χτενίσματαΑξεσουάρ στα μαλλιά

Το έχουμε δει σε επίδειξη των Dolce & Gabbana κι από τότε το βλέπουμε όλο και πιο συχνά. Τα αξεσουάρ στα μαλλιά μπορούν να αναδείξουν ακόμη και την πιο casual εμφάνιση κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα φορέσεις. Αγαπάμε ιδιαίτερα τις εντυπωσιακές στέκες με πέτρες, αλλά και τις καρφίτσες με πέρλες.

Getty ImagesΚορδέλες

Για ένα ρομαντικό look, διάλεξε μια κορδέλα που σου αρέσει και τοποθέτησε την πάνω απ’ το λάστιχο με το οποίο έχεις πιάσει τα μαλλιά. Μια κορδέλα είναι υπέροχη σε μια χαμηλή αλογοουρά ή για να πιάσουμε τα μαλλιά στη μέση και να φτιάξουμε μια πλεξούδα.

Getty ImagesPinterest@pandorasykesΠλεξούδες

Η πλεξούδα είναι η εύκολη και πάντα ιδιαίτερη επιλογή. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ξέρεις να τη φτιάχνεις. Αγαπάμε τις πλεξούδες στεφάνι, αλλά και μια απλή γαλλική κοτσίδα που μπορούμε στο τέλος να προσθέσουμε μια βελούδινη κορδέλα.

Getty ImagesGetty ImagesΑλογοουρά

Μια αλογοουρά είναι πάντα εντυπωσιακή και αναδεικνύει καλύτερα το ρούχο που φοράμε, αλλά και το μακιγιάζ στο πρόσωπο. Προτιμάμε μια ψηλή αλογοουρά με όγκο, η οποία μπορεί να ξεκινάει με μια πλεξούδα και να συνδυάζεται με σκουλαρίκια.

Top knot

Ατημέλητο και ψηλά το αγαπάμε περισσότερο. Για να το πετύχεις, πιάσε μια αλογοουρά και μετά φτιάξε το top knot με καρφίτσες. Προτίμησε ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια κι έντονο κραγιόν για τα χείλη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εύκολα γιορτινά χτενίσματα για σένα που δεν θες να σπαταλήσεις ώρες φτιάχνοντας τα μαλλιά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα