Η καλύτερη συνταγή για γέμιση κοτόπουλου

16:31 24/12/2021 - Πηγή: iPop

Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και ετοιμαζόμαστε για τα τραπεζώματα. Κάθε χρόνο, προσπαθούμε να φτιάξουμε συνταγές που είναι μεν παραδοσιακές, αλλά και ιδιαίτερες παράλληλα. Έτσι, φέτος βρήκαμε και σου προτείνουμε την καλύτερη συνταγή για γέμιση κοτόπουλου.

Φυσικά, εάν θέλεις μπορείς να φτιάξεις τη συγκεκριμένη γέμιση και για τη γαλοπούλα. Το σίγουρο είναι ότι η γεύση θα ανταμείψει τόσο εσένα όσο και τους καλεσμένους σου!

Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα

με γέμιση όνειρο απ’ τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να απολαύσεις με την οικογένειά σου

Τα υλικά που θα χρειαστείς:500 γραμμάρια ρύζι200 γραμμάρια κιμά1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα1/2 φλιτζάνι άνηθο1/2 φλιτζάνι δυόσμο1/2 κ. γλ. κανέλα1/2 φλιτζάνι κουκουνάρι1/3 φλιτζάνι λάδι1/2 φλιτζάνι σταφίδες1 κούπα κάσταναΑλατοπίπεροΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή για γέμιση κοτόπουλου;Ξεκινάμε βράζοντας τα κάστανα εάν δεν τα έχουμε πάρει έτοιμα βρασμένα.Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι.Στη συνέχεια, βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι τα κρεμμύδια, τα μυρωδικά και τα κάστανα.Προσθέτουμε τον κιμά, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λίγη κανέλα.Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και τις σταφίδες.Προσθέτουμε το ρύζι και προσθέτουμε ζωμό κοτόπουλου, να σκεπάσει το ρύζι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι, ενώ ανακατεύουμε ανά διαστήματα.Η γέμισή μας είναι έτοιμη για χρήση!

Καλές γιορτές!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η καλύτερη συνταγή για γέμιση κοτόπουλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα