Γράμμα προς την καλύτερή σου φίλη, την αδερφή σου

10:39 20/7/2017 - Πηγή: iPop

Είναι επίσημο! Αν έχεις αδερφή είναι ό,τι καλύτερο. Και οι επιστήμονες το απέδειξαν με μια νέα μελέτη. Οι αδελφές μας μας κάνουν πιο ευτυχισμένους, πιο ανεξάρτητους και πιο επιτυχημένους. Η αδελφή μας μας βοηθάει να επικοινωνούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας και έχουμε τη συνταγή για την οικογενειακή τελειότητα.

Νιώθω βέβαια πως χρειάζεται να εξηγήσω το προφανές. Η αδερφή σου είναι η καλύτερή σου φίλη.

Ό,τι κι αν συμβεί είναι το πρώτο άτομο στο οποίο θα τρέξεις να το πεις

Καλό ή κακό, σημαντικό ή όχι θα τρέξεις αμέσως

να της το πεις. Και αν δεν είστε κοντά για να της το πεις θα την πάρεις τηλέφωνο!

Την εκθειάζεις σε όλους!

Στην κυριολεξία. Όταν μιλάς για την αδερφή σου παθιάζεσαι. Αναφέρεις όλο της το βιογραφικό. Εξάλλου η αδερφή σου είναι η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη, η πιο καλή.

via GIPHY

Δέχεσαι την αλήθεια που θα σου πει, όσο σκληρή κι αν είναι

Οι φίλοι σου μπορεί πολύ ευγενικά να σου πουν πόσο σου πάει αυτό το φόρεμα. Αλλά η αδερφή σου; Η αδερφή σου θα σου πει που σε κολακεύει, που όχι, και αν δεν της αρέσει απλά δεν θα το ξαναφορέσεις. Και της είσαι ευγνώμων γι’ αυτό.

Οι πιθανοί γαμπροί δεν χρειάζεται να γνωρίσουν τους γονείς σου αλλά την αδερφή σου

Αν εγκρίνει η αδερφή, τέλος. Αν δεν εγκρίνει βέβαια πάλι τέλος.

Σου δείχνει πάντα την αγάπη της, ακόμα και με περίεργο τρόπο

Αν είσαι drama queen θα σε συνεφέρει φωνάζοντας. Αν την εκνευρίζεις επίσης θα σου το πει, θα μαλώσει μαζί σου. Η αδερφή σου θέλει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτό σου και κάνει τα πάντα γι ‘ αυτό. Μερικές φορές μάλιστα ένα βλέμμα της είναι απλώς αρκετό…

via GIPHY

Γνωρίζει όλα σου τα μυστικά, όλα όμως

Ξέρει τα πάντα για σένα. Από τις πιο χαριτωμένες σου συνήθειες μέχρι τις πιο αηδιαστικές. Ξέρει ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σου. Μπορεί να σε χλευάσει γι’ αυτές αλλά ποτέ δεν θα τις μοιραστεί με κανέναν.

Το να «αράζεις» μαζί της είναι ό,τι καλύτερο

Ακόμα και αν είστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί δεν βαριέσαι ποτέ. Ακόμα και αν δεν μένετε στο ίδιο σπίτι και της έχεις γίνει κολλιτσίδα, κανένα πρόβλημα. Είτε βγείτε έξω για φαγητό, είτε για καφέ είτε απλώς μείνετε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο μέσα στο σπίτι για σας είναι ακριβώς το ίδιο.

via GIPHY

Αν κάποιος σ’ ενοχλήσει, ενοχλεί και την αδερφή σου

Αν κάποιος τσακωθεί μαζί σου τότε θα πρέπει να τα βάλει και με την αδερφή σου. Και ακόμα χειρότερα γιατί η αδερφή σου θα σε υπερασπιστεί πιο πολύ και απ’ ότι εσύ τον εαυτό σου. Γι’ αυτό καλύτερα να μη σε πλησιάσει κανείς..

Δεν χρειάζεται να μιλήσεις για να της πεις πως νιώθεις

Ξέρει ακριβώς. Το νιώθει μαζί σου. Ξέρει πότε είσαι στεναχωρημένη και στεναχωριέται διπλά. Ξέρει πότε είσαι χαρούμενη και χαίρεται περισσότερο από εσένα. Κι αν αυτό δεν είναι αγνή αγάπη τότε δεν ξέρω τι είναι.

Δεν πηγαίνεις ποτέ σε οικογενειακές συγκεντρώσεις χωρίς την αδερφή σου

Ποιος θα σε σώσει απ’ όλες τις αμήχανες συζητήσει αν είσαι με κάποιον, αν πήρες πτυχίο, αν βρήκες δουλειά; Μόνο αυτή μπορεί να το κάνει!

via GIPHY

Οι καυγάδες σας είναι επικοί αλλά τελειώνουν μετά από λίγα λεπτά

Θα της φωνάξεις, θα την σπρώξεις θα της πεις βαριές κουβέντες αλλά μετά από λίγο θα το ξεχάσεις. Αδερφή σου είναι δεν μπορείς να της το κρατήσεις μανιάτικο.

Η αγάπη σας είναι ανιδιοτελής

Ό,τι κι αν συμβεί στην μπορεί πάντα θα σε ενώνει ένας ανεξήγητος δεσμός. Θα είσαι πάντα εκεί γι’αυτήν και αυτή εκεί για σένα. Ξέρετε που θα βρεθείτε ακόμα και αν δεν βρεθείτε το νιώθετε η μια την άλλη και αυτό είναι το πιο μαγικό.

The post Γράμμα προς την καλύτερή σου φίλη, την αδερφή σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα