Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (20/7/2017)

07:40 20/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και να τις βάλεις σε μια σειρά προκειμένου να τις διευθετήσεις. Δεν σε ωφελεί να κλείνεις τα μάτια σε αυτές, αφού κάπου παρακάτω θα βρεθείς και πάλι αντιμέτωπος μαζί τους. Προς το παρόν, προσπάθησε να είσαι όσο πιο πρακτικός γίνεται και άσε τις σκέψεις για το μέλλον. Απόφυγε να πετάς στα σύννεφα, γιατί είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε λάθη.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πέρασες ένα δύσκολο διάστημα με αρκετή κούραση και εμπόδια. Το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς σε κάνει να αναζητάς βοήθεια για να

αντιμετωπίσεις το βάρος αυτό. Καλό είναι να παραμείνεις προσεκτικός και να μην αφήνεσαι έρμαιο ανθρώπων που ίσως να μην αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Όσον αφορά σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σχετικά με κάποια θέματα που απαιτούν τροποποίηση, είναι συνετό να πάρεις το χρόνο σου για να μην το μετανιώσεις κάπου παρακάτω.

Δίδυμοι

Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στον κοινωνικό κύκλο γνωριμιών σου, αγαπητέ Δίδυμε, με το πρόβλημα να εντοπίζεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Κάποιο μπέρδεμα ή μια λανθάνουσα κατάσταση απαιτεί ξεκαθάρισμα και για αυτό θα πρέπει να φροντίσεις άμεσα χωρίς χρονοτριβή. Προσπάθησε να το χειριστείς μόνο σου με ηρεμία και σύνεση, αφήνοντας απέξω τρίτους που θα προσπαθήσουν να εμπλακούν. Μόνο έτσι θα οδηγηθείς στη λύση που εσύ επιθυμείς χωρίς να το μετανιώσεις στη συνέχεια.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς δικό σου όφελος, αγαπητέ Καρκίνε. Αυτό σημαίνει ότι θα δεις τα πράγματα με άλλη διάθεση πια και θα είσαι, εμφανώς, πιο αισιόδοξος. Ξέχνα τις ανασφάλειες και τις ταραγμένες σκέψεις, αφού ο δυναμισμός σου έρχεται για να διαγράψει καθετί αρνητικό. Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις ό,τι θελήσεις, με μια ματιά που φτάνει στο μακρινό μέλλον.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να θωρακίσεις το άτομό σου και να κάνεις ξεκάθαρη την εικόνα σου. Υπάρχει μια διαστρεβλωμένη εντύπωση για εσένα και αυτό βασίζεται στην καλή σου διάθεση απέναντι σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν, προσπαθώντας να επωφεληθούν σε βάρος σου. Θέσε τα όριά σου διατηρώντας τον χαρακτήρα σου. Απλά καμιά φορά πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με τα όρια που θέτουμε , ώστε να μην υπάρχει περιθώριο παρεξήγησης. Έτσι θα καταφέρεις να είσαι και εσύ καλά με τον εαυτό σου και οι άλλοι να σε εκτιμούν, όπως σου αξίζει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για κάποιο λόγο επωμίζεσαι ευθύνες και αρμοδιότητες που δεν σε αναλογούν. Με απλά λόγια, κάποια άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου , έχουν πετάξει το μπαλάκι επάνω σου και περιμένουν να τους δώσεις τις λύσεις που αναζητούν. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους και άφησε τον καθένα να πράξει ό,τι οφείλει και να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων αυτών. Έτσι θα καταφέρεις και εσύ να είσαι ευτυχισμένος και οι άλλοι να σε σέβονται.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, νιώθεις πως υπάρχει ένα παζλ μπροστά σου και σου λείπει ένα και μοναδικό κομμάτι που θα σε κάνει να δεις την εικόνα ξεκάθαρα. Μην διστάσεις ,λοιπόν, να το αναζητήσεις με σθένος και δυναμικότητα, ώστε να καταφέρεις να οργανώσεις τα πράγματα στη ζωή σου και να πορευθείς προς την υλοποίηση του σχεδίου σου. Κράτα ενεργητική στάση και να ξέρεις ότι στο τέλος του δρόμου θα βρεις την επιτυχία που αναζητάς.

Σκορπιός

Περιμένεις εδώ και καιρό τα πράγματα να βελτιωθούν και οι κακές αναμνήσεις του παρελθόντος να σβήσουν. Πολύ σύντομα, θα το δεις να γίνεται πράξη το σενάριο αυτό, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε μόνο να μείνεις ψύχραιμος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Μην αφήσεις την εσωτερική σου παρόρμηση και τον ενθουσιασμό να σε καθοδηγήσουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε αποπροσανατολίσουν και δεν το θέλεις έπειτα από όσα έχεις περάσει.

Τοξότης

Ένα γεγονός θα σε παραξενεύσει πολύ, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό σχετίζεται με τη στάση ενός προσώπου που αλλάζει προς το καλύτερο. Από εκεί που βρισκόταν εσκεμμένα μακριά σου, ξαφνικά θα το δεις να θέλει να σε προσεγγίσει χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις. Κάνε υπομονή και η απάντηση θα έρθει για να ξεκαθαρίσει και να δώσει νόημα στην όλη κατάσταση. Μην βιαστείς να δώσει εξηγήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πάντα προσπαθούσες να είσαι σωστός και δίκαιος κρατώντας μια εικόνα αξιοπρέπειας και εργατικότητας. Μη νομίζεις ότι όλα αυτά πέρασαν απαρατήρητα. Κάθε άλλο… Μάλιστα τώρα θα δεις τα αποτελέσματα που σε δικαιώνουν. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση προς όφελός σου, ώστε να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου που καιρό τώρα πασχίζεις να πραγματοποιήσεις.

Υδροχόος

Η επιτυχία πλησιάζει όλο και πιο πολύ , φίλε Υδροχόε. Αυτό απαιτεί να είσαι πιο προσεκτικός και προσηλωμένος στον στόχο από ποτέ. Διανύεις τα τελευταία μέτρα της κούρσας και για αυτό μην επιτρέψεις να σε αποσπάσει κανείς από αυτό. Κάποιες ευκαιρίες που θα συναντήσεις φρόντισε να τις εξετάσεις προσεχτικά και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Κινήσου με θάρρος και ετοιμάσου να αλλάξεις δραστικά τη ζωή σου.

Ιχθείς

Το μέλλον απλώνεται μπροστά σου με πολύ πιο αισιόδοξες καταστάσεις και συναισθήματα. Το σκοτεινότερο παρελθόν μένει πίσω και τώρα πια η βελτίωση είναι αισθητή. Θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις κατά μέρος το υπέρμετρο άγχος. Νιώθεις πιο δυνατός μέρα με τη μέρα και πιο αισιόδοξος για ό,τι έρχεται . Στο πλάι σου θα έχεις τα δικά σου πρόσωπα που χαμογελούν με τη χαρά σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (20/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα