Γιατί είναι καλύτερο να μην κάνεις το ίδιο επάγγελμα με το σύντροφό σου

15:02 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Οι απόψεις διίστανται. Είναι καλή ιδέα να κάνεις το ίδιο επάγγελμα με το σύντροφό σου ή όχι; Αν και σίγουρα υπάρχουν θετικά και αρνητικά και στα δύο, εμείς σου παρουσιάζουν όσα θετικά μπορεί να προκύψουν όταν απασχολείστε σε διαφορετικά αντικείμενα.

Υπάρχουν νέα θέματα συζήτησης κάθε μέρα

Στην καθημερινότητά σου μπαίνουν άσχετα με εσένα ζητήματα, μέσω του συντρόφου σου. Έχοντας νέα πράγματα για να μιλήσεις αντιμετωπίζεις τη μονοτονία της ζωής, αλλά και

την ανία στη σχέση.

Αυξάνει την «τεχνογνωσία» σου σε ένα διαφορετικό πεδίο

Αναγκάζεσαι να βγεις από το μικρόκοσμό σου και να διευρύνεις την άποψή σου. Θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τη σημασία των άλλων λειτουργιών, την οργανωτική ισορροπία και να πάρεις ιδέες για τη δική σου δουλειά.

Έχεις ευρύ κοινωνικό κύκλο

Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα των συντρόφων που μοιράζονται διαφορετικά επαγγέλματα είναι οι διαφορετικές παρέες που έχουν. Το επαγγελματικό σου δίκτυο μεγαλώνει και έχεις ένα εκτεταμένο κύκλο επαφών, που μπορεί να βοηθήσουν αν τις χρειαστείς στην καριέρα σου.

Έχεις την αντικειμενική γνώμη ενός εξωτερικού παρατηρητή

Συχνά χρειάζεσαι την άποψη κάποιου που δεν έχει τριβή με το αντικείμενό σου. Σε μια σημαντική απόφαση ή επιλογή καριέρας, κάποιος άσχετος με το επάγγελμα μπορεί να καταθέσει κάτι πραγματικά χρήσιμο για να καταλήξεις στη σωστή κατεύθυνση.

Το σπίτι σου δεν είναι το γραφείο σου

Δεν χρειάζεται να κουβαλάς τις επαγγελματικές υποθέσεις στο σπίτι. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σου και να καθαρίσεις το μυαλό σου από τα άγχη της δουλειάς.

The post Γιατί είναι καλύτερο να μην κάνεις το ίδιο επάγγελμα με το σύντροφό σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα