Ελιξίρια νεότητας που θα λατρέψεις

13:31 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Το να μείνεις για περισσότερα χρόνια νέος-α είναι το μεγάλο σου όνειρο. Για να το πετύχεις πρέπει να ακολουθείς ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, να φροντίζεις το πρόσωπό σου και φυσικά να κόψεις τις καταχρήσεις. Βρήκαμε, λοιπόν, μερικά ροφήματα που θα κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο νεανική.

Ποια είναι τα ροφήματα που κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο νεανική;Το νερό: Το νερό δίνει λάμψη στο πρόσωπο και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και λαμπερό. Διώχνει μακριά τις τοξίνες και σου χαρίζει την απαλότητα που επιθυμείς.Ο καφές: Ο καφές βοηθάει στη λειτουργία της καρδιάς και στον
μεταβολισμό. Για να το καταφέρει, όμως, θα πρέπει να καταναλώνεται σκέτος χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα.Το φρέσκο τσάι: Το τσάι ειδικά το πράσινο τσάι αποτοξινώνει τον οργανισμό και προφυλάσσει από τον καρκίνο του στήθους τις γυναίκες.Το κόκκινο κρασί: Μπορεί να περιέχει αλκοόλ αλλά παράλληλα οι επιστήμονες τονίζουν ότι ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί το βράδυ είναι ότι πρέπει για να κάνει την καρδιά σου να λειτουργεί καλύτερα.Γάλα: Το γάλα είναι καλύτερο να το πίνεις το βράδυ και όχι το πρωί, όπως, όλοι έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Ένα ποτήρι την ημέρα είναι αρκετό να βοηθήσει τον οργανισμό σου και να κάνει την επιδερμίδα σου να επουλώσει τα τραύματα της.

The post Ελιξίρια νεότητας που θα λατρέψεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα