Για τα «εφιαλτικά χρόνια» στο πλευρό του αεροπειρατή μίλησε η πρώην σύζυγος του

13:58 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Για την ζωή της στο πλάι του την οποία χαρακτήρισε «εφιαλτική» μίλησε σε συνέντευξη της που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη η πρώην σύζυγος του αεροπειρατή της Κύπρου που «πάγωσε» τους πάντες την Τρίτη.

Η Μαρίνα Παράσχου σε συνέντευξη της στον «Φιλελεύθερο» τόνισε πως με τον πρώην σύζυγο της γνώρισε τυχαία στη Λάρνακα το 1983 και η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα που κατέληξε σε γάμο.

Τα επτά χρόνια, όμως, στο πλάι του ήταν εφιαλτικά τόνισε η ίδια και πρόσθεσε πως από το 1990 υπήρξε μεταξύ τους μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία.

Μάλιστα η Μ. Παράσχου αποκάλυψε πως:

«Πριν από μερικά χρόνια, σε δυστύχημα στη Λάρνακα, σκοτώθηκε η κόρη μας. Θεώρησα σωστό να τον πάρω τηλέφωνο και να του το πω» ενώ τόνισε πως η απάντηση που έλαβε ήταν:

Και εμένα τι με νοιάζει, δεν πειράζει που σκοτώθηκε

Μιλώντας για την αεροπειρατεία είπε:
«Ήταν πρωί της Τρίτης όταν με πήραν τηλέφωνο από την Αστυνομία, μου ανέφεραν κάτι για την αεροπειρατεία και τον Μουσταφά και μου είπαν ότι σε λίγο θα με παραλάμβανε ένα περιπολικό, να με μεταφέρει στο αεροδρόμιο» και πρόσθεσε

«Είπαν ότι με πήραν εκεί για να μιλήσω μαζί του, επειδή το ζητούσε στην επιστολή του, αλλά αυτό είναι ψέμα», πρόσθεσε. «Με πήραν εκεί για να επιβεβαιώσω, ακούγοντάς τον να μιλά από τον ασύρματο, ότι ήταν αυτού η φωνή που ακουγόταν», εξήγησε.

Η πρώην σύζυγος του είπε πως ο αεροπειρατής έκανε χρήση ναρκωτικών και πως την χτυπούσε ενώ αποκάλυψε πως όταν «απελαυνόταν από την Κύπρο, συνήθως εξέτιε ποινές φυλάκισης στη χώρα του την Αίγυπτο και μετά, με πλαστά έγγραφα κατόρθωνε να επιστρέφει στο νησί μας».

Και κλείνοντας δήλωσε:

Ήμουνα σίγουρη από τα τατουάζ, κάποια αντικείμενα και ένα για το οποίο δεν θέλω να πω δημόσια τι ήταν, πως αυτός ο άνθρωπος είχε σχέση με σκοτεινά πράγματα

Δείτε εδώ το χρονικό του εξάωρου θρίλερ με την αεροπειρατεία στο αεροσκάφος της Egypt Air.

The post Για τα «εφιαλτικά χρόνια» στο πλευρό του αεροπειρατή μίλησε η πρώην σύζυγος του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα