«Αίτημα της κοινωνίας που ασφυκτιά οι εκλογές» τονίζει ο Κουμουτσάκος

13:07 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Με κύριο θέμα το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές κινήθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Γ. Κουμουτσάκος εστίασε στο αίτημα του Προέδρου του κόμματος και και τόνισε πως αποτελεί «αίτημα της κοινωνίας, που ασφυκτιά, καθώς και πράξη πολιτικής ευθύνης».

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. επανέλαβε την εκτίμηση του κόμματος τους ότι το βράδυ της Τρίτης η Κυβέρνηση αποπειράθηκε

να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και τόνισε:

Σκοπός του αιτήματος για εκλογές είναι να σταματήσει η πορεία φθοράς της χώρας. Το αποδεικνύει η κατάσταση στην οικονομία και στο προσφυγικό. Η Ελλάδα σήμερα είναι ακυβέρνητη

Ενώ τον ερωτήθηκε για την κατάσταση που βιώνει η χώρα είπε:

Όταν το σπίτι καταρρέει δεν μπορείς να αδιαφορείς ή να λες ας καταρρεύσει στα χέρια άλλου. Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, η χώρα είναι ακυβέρνητη, είναι μία χώρα που παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής χώρας. Δείτε τι γίνεται στον Πειραιά και στην Ειδομένη, δείτε τι γίνεται στην οικονομία και στους θεσμούς

Μίλησε και για το κύκλωμα των εκβιαστών σημειώνοντας:

«Το Μαξίμου είναι έκθετο, ακόμη και τέσσερις μέρες πριν τη σύλληψη υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο» ενώ αναφερόμενος στο θέμα Παπασταύρου δήλωσε:

«Το θέμα είναι στη Δικαιοσύνη, μόνο εκείνη αποφαίνεται για αθώους και ενόχους, εκείνη και όχι ο κ. Τσίπρας».

Ο Γ. Κουμουτσάκος εστίασε και στην πρόταση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για εξεταστική επιτροπή για την περίοδο Τσίπρα-Βαρουφάκη και δήλωσε ότι «η αρνητική απάντηση της Κυβέρνησης την αφήνει έκθετη απέναντι σε κυρίαρχα ερωτήματα του ελληνικού λαού» και κλείνοντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δήλωσε:

«Τι έγινε, ποιος σχεδίαζε κατάληψη του νομισματοκοπείου, υπήρχε σχέδιο για δραχμή, ποιος το ετοίμαζε, το γνώριζε ο κ. Τσίπρας; Είναι ερωτήματα που ακόμη και συνεργάτες του κ. Τσίπρα τα είχαν θέσει».

The post «Αίτημα της κοινωνίας που ασφυκτιά οι εκλογές» τονίζει ο Κουμουτσάκος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα