Φέτος οι Γερμανοί καταναλωτές θα χαλάσουν 85,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Εσύ;

13:12 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Αυτές οι γιορτές σίγουρα θα είναι πιο φτωχικές για εμάς τους Έλληνες. Για τους Γερμανούς, όμως, δεν ισχύει το ίδιο καθώς μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Γερμανοί καταναλωτές φέτος θα χαλάσουν 85,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σε έρευνα, λοιπόν, που διεξήχθη για λογαριασμό της Γερμανικής Ομοσπονδίας των Επιχειρήσεων Λιανικής αποδείχθηκε ότι το συνολικό ποσό που θα ξοδέψουν φέτος οι Γερμανοί καταναλωτές ανά άτομο, ανέρχεται στα 447 ευρώ. Πέρυσι, αξίζει να σημειωθεί

ότι ξόδεψαν συνολικά σε όλη την Γερμανία 84,5 δισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή 50 ευρώ λιγότερα σε σχέση με φέτος (ανά άτομο).

Τα συγκεκριμένα δεδομένα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή που μας πέρασε (28/11) και δείχνουν ότι η Γερμανική οικονομία αναπτύσσεται ενώ οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ίδια στιγμή υποβαθμίζονται.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λιανικού Εμπορίου Γίοσεφ Ζανκντγιοχάνσερ ανέφερε σχετικά με την έρευνα ότι η σταθερή αγορά εργασίας της χώρας του είναι αυτή που δημιουργεί ευνοϊκό καταναλωτικό κλίμα και επιτρέπει στους πολίτες να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για τις αγορές αλλά και γενικότερα για τις ανάγκες τους.

Σημείωση!

Στην εν λόγω έρευνα συμμετείχαν 38.000 Γερμανοί καταναλωτές από 12 έως 99 ετών.

Συμπέρασμα!

Ενώ οι δανειστές μας έχουν την δυνατότητα να περάσουν ακόμα καλύτερα τα φετινά Χριστούγεννα στην χώρα μας υπάρχουν οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και δεν μπορούν να έχουν ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης.

The post Φέτος οι Γερμανοί καταναλωτές θα χαλάσουν 85,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Εσύ; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα