Επόμενος στόχος Erdogan: η επαναφορά της θανατικής ποινής

12:01 17/4/2017 - Πηγή: iPop

Την επαναφορά της θανατικής ποινής θα συζητήσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan με τον Πρωθυπουργό Γκιλντιρίμ και εφόσον χρειαστεί θα τεθεί και σε δημοψήφισμα. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος του, όπως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του και αφού ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του μετά το δημοψήφισμα.

Όλα

τα άρθρα της συνταγματικής αναθεώρησης θα τεθούν σε ισχύ άμεσα και μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 θα έχει ολοκληρωθεί άμεσα, είπε ο επικεφαλής της Τουρκίας. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, τα ανεπίσημα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο αριθμός των ψήφων υπέρ του “ναι” ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια, πράγμα που σημαινει 1,3 εκατομμύρια περισσότεροι ψήφοι έναντι του “όχι”.

Erdogan: “Όλοι πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του έθνους μας, ειδικά οι σύμμαχοί μας”

Το μήνυμα του Erdogan

Ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε λόγο για μια ιστορική απόφαση που πήρε ο τουρκικός λαός και τόνισε πως η μεταρρύθμιση αυτή είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της Τουρκίας.

Yildirim: “Είμαστε ένα έθνος”

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Yildirim

Σε ομιλία του σε υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Yildirim έστειλε μήνυμα ενότητας τονίζοντας: “είμαστε ένα Έθνος” και επισήμανε ότι η Τουρκία ανοίγει μια νέα σελίδα στη δημοκρατική της ιστορία.

The post Επόμενος στόχος Erdogan: η επαναφορά της θανατικής ποινής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα