Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (17/4/2017)

07:10 17/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα στη ζωή σου, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ώστε να υπερπηδήσεις εμπόδια και να ξεπεράσεις δυσκολίες που σε στενοχωρούσαν και σε κρατούσαν στάσιμο. Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, ώστε να αντιληφθείς εύκολα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς από αυτές τα μέγιστα.

Ταύρος

Η ξεροκεφαλιά σου και το γεγονός ότι είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, δε σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις προβλήματα στην πορεία υλοποίησης των σχεδίων σου. Άλλαξέ το αυτό και μάθε να σέβεσαι

και να ακούς τη γνώμη των άλλων, αφού όσο πιο πολλές οι απόψεις, τόσο πιο εύκολη η εύρεση λύσεων στα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν. Προς το τέλος της ημέρας φρόντισε να χαλαρώσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά δραστήριο και αισιόδοξο, οπότε βρίσκεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την καθημερινότητά σου. Θα παραμερίσεις εγωιστικές τάσεις και θα ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να έχεις καλούς φίλους και συμμάχους.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά προγραμματισμένος και αποφασιστικός, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσκολίες που σε ταλάνιζαν σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αυτό θα σε ανακουφίσει σημαντικά και θα αρχίσεις να βλέπεις από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω σου.

Λέων

Σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα έχεις με τους γύρω σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να έρθεις σε έντονη ρήξη μαζί τους. Μείνε ψύχραιμος και μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε κάνουν να πεις πράγματα, που αργότερα θα μετανιώσεις. Έτσι, αποφεύγοντας να μπλεχτείς σε δυσάρεστες καταστάσεις, θα είσαι ήρεμος και θα ασχοληθείς με το μέλλον σου.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται να είναι άκρως θετική για σένα, οπότε ενεργοποιήσου και εκμεταλλεύσου κάθε προοπτική περαιτέρω εξέλιξης που θα παρουσιαστεί. Έχεις πολύ μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και εξίσου υψηλές ικανότητες, που αν τις αξιοποιήσεις στο έπακρο, θα τις δεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Ζυγός

Καλό θα ήταν να σταματήσεις να αεροβατείς και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, ώστε σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και των δυσκολιών. Έτσι, θα βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και θα προετοιμάσεις το έδαφος κατάλληλα, ώστε να δρομολογήσεις ριζοσπαστικές ιδέες και σχέδια.

Σκορπιός

Καταφέρνεις επιτέλους να απαλλαγείς από τις τάσεις πεσιμισμού που σε είχαν κυριεύσει τελευταία και σε είχαν κάνει να παραιτηθείς από κάθε σου προσπάθεια και επιδίωξη. Πατάς πλέον γερά στα πόδια σου και προχωράς με δυναμισμό μπροστά. Είσαι τόσο δραστήριος και προσγειωμένος, που δεν αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Τοξότης

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να αξιοποιήσεις στο μέγιστο ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου, αλλά και γνωριμίες με ισχυρά άτομα, που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Η πορεία που έχεις χαράξει είναι απόλυτα ορθή, οπότε μην αφήσεις δυσκολίες και σχόλια τρίτων να σε πτοήσουν και να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτή. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στο ένστικτό σου, κι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Έχεις πετύχει πολλά σπουδαία πράγματα στη ζωή σου και θα πρέπει να νιώθεις υπερήφανος και ικανοποιημένος από τις αποδόσεις σου. Αντ’ αυτού, εσύ αφήνεις κακόβουλα σχόλια τρίτων να σε στενοχωρούν και να σε επηρεάζουν. Δες λοιπόν πιο αντικειμενικά τα πράγματα και μάθε να επικεντρώνεσαι στα θετικά και ουσιώδη. Έτσι, η ψυχολογία σου θα είναι μονίμως ανεβασμένη και θα πετυχαίνεις όλο και περισσότερους στόχους σου, υψηλότερους κάθε φορά.

Υδροχόος

Η διάθεση και η ενέργειά σου κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δε θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις δουλειές και τα καθήκοντά σου. Προσπάθησε έστω και με το ζόρι να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τη δύναμη να βάλεις μια τάξη, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος και την πίεση που σε είχαν καταβάλει. Σιγά-σιγά θα αρχίσεις να παίρνεις θάρρος και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου ξανά, ώστε να κάνεις μια νέα αρχή και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου.

Ιχθείς

Από σήμερα και στο εξής θα έχεις τη δυνατότητα και το χρόνο να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία στα ύψη. Θα έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση του τελευταίου διαστήματος.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (17/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα