Εντοπίστηκε όπλο στη Γεωπονική Σχολή

13:03 11/5/2017 - Πηγή: iPop

Εντοπίστηκε όπλο στη Γεωπονική Σχολή μετά το «χτύπημα» που είχε άρωμα από πυρήνες της Φωτιάς καθώς ο συλληφθέντας είναι αδερφός μέλους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ένα δεύτερο όπλο εντοπίστηκε από την καθαρίστρια μέσα σε μία σακούλα σε τουαλέτα του κτηρίου της Γεωπονικής σχολής με τις αρχές να εκτιμούν πως το όπλο χρησιμοποιήθηκε από τους ληστές της χρηματαποστολής.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας εκ των δύο ληστών συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα,

ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Η συγκεκριμένη ανακάλυψη ενισχύει τα σενάρια που θέλουν τον δεύτερο δράστη να κρυβόταν εντός του πανεπιστημίου.

Να θυμίοσυμε πως οι δύο ένοπλοι δράστες απείλησαν με πιστόλια και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με σκοπό να αρπάξουν το κιβώτιο της χρηματαποστολής. Οι αρχές συνέλαβαν τον ένα από τους δύο δράστες ενώ αναζητούν τον συνεργό του.

Άρωμα Πυρήνων της φωτιάς έχει το χτύπημα καθώς ο 25χρονος που έχει συλληφθεί είναι αδερφός ενός εκ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που έχει κακαδικαστεί για υπόθεση ληστείας. Συγκεκριμένα του Φοίβου Χαρίση Πούλου, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές καθώς συμμετείχε στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ποιος είναι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος

Ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνες της Φωτιάς.

Έχει συλληφθεί στις 30 Απριλίου του 2013 σε μπυραρία στη Ν. Φιλαδέλφεια μαζί έναν 26χρονο. Οι ίδιοι καταζητούνταν από τον Φεβρουάριο του 2013 για ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης στο Πυργετό Λάρισας και στον Φιλώτα Φλώρινας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος και ο 25χρονος αδελφός του είναι γιοί πρώην υψηλόβαθμους στελέχους της ΑΔΕΔΥ.

Διάβασε επίσης:

Άρωμα από πυρήνες της φωτιάς στο χτύπημα στη Γεωπονική σχολή Αθηνών

The post Εντοπίστηκε όπλο στη Γεωπονική Σχολή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα