Παππάς σε ΕΣΡ: «Τα πάντα είναι έτοιμα ξεκινήστε τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση»

10:30 11/5/2017 - Πηγή: iPop

Ο Νίκος Παππάς απευθύνθηκε στα μέλη του ΕΣΡ λέγοντας πως «τα πάντα είναι έτοιμα ξεκινήστε τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση» και τόνισε πως «δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες».

Από τη Βουλή έστειλε το μήνυμά του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παπάς, στα μέλη του ΕΣΡ για τις καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις των καναλιών λέγοντας πως «τα πάντα είναι

έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες». Ο ίδιος μάλιστα προειδοποίησε το ΕΣΡ πως αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.

Η τοποθέτηση του Νίκου Παππά ήρθε έπειτα από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου σχετικά με τις σημαντικές καθυστερήσεις με ευθύνη του ΕΣΡ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών.

Ο κ. Παππάς επεσήμανε ότι από πλευράς υπουργείου έχουν παραδοθεί η υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό αλλά και η σχετική μελέτη του οικονομικού πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

The post Παππάς σε ΕΣΡ: «Τα πάντα είναι έτοιμα ξεκινήστε τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα