Απίστευτη ανατροπή στο Survivor με την αποχώρηση της Λάουρας

11:18 11/5/2017 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, έγινε η μεγάλη ανατροπή και παρόλο που οι φήμες και το τηλεοπτικό κοινό ήθελε να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια που τελικά αποχώρησε ήταν η Λάουρα Νάργες.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να διώξει την Λάουρα Νάργες και να κρατήσει την Ευριδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Ένα επεισόδιο που είχε ανεβάσει την αγωνία του κοινού καθώς και των ίδιων των υποψηφίων στα ύψη.

Στο άκουσα του αποτελέσματος η Ευρυδίκη,

λύγισε και έβαλε τα κλάματα καθώς είναι η μόνη γυναίκα που απέμεινε στην ομάδα των διάσημων και έχασε τον σύμμαχο της σε μία δύσκολη φάση του παιχνιδιού.

Τι είπε η Λάουρα Νάργες μόλις άκουσε το όνομα της

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου

Διαρροές και ποσοστά για την αποχώρηση

Η χθεσινή αποχώρηση ήταν μία πολύ αμφιλεγόμενη αποχώρηση καθώς τα περισσότερα sites, είχαν βγάλει διαρροές ότι θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το παιχνίδι.

Ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για την αποχώρηση της Λάουρας.

Σύμφωνα με τα ποσοστά που είχαν ανακοινωθεί οι Ευρυδίκη βρισκόταν στην τελευταία θέση ενώ η Λάουρα στην τρίτη με ελάχιστη διαφορά ανάμεσα τους.

Πρώτος ο Κώστας Κοκκινάκης με 38,2% δεύτερος ο Μπο με 31,8% τρίτη η Λάουρα Νάργες με ποσοστό 15,1% και τέταρτη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 14,9%.

Τα νούμερα τηλεθέασης

Στο χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης η τηλεθέαση έφτασε στα ύψη καθώς το χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τα νούμερα άγγιξαν το 42,9% στο γενικό και το 55,1% στο δυναμικό κοινό. Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Λάουρας η τηλεθέαση έφτασε στο 68,3%.

H οργή του κοινού στο Twitter

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΒΙΡΝΑ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ #survivorGR

— Φυσικός Μπλε (@kafring) May 10, 2017

Ένταξη για εμένα είναι στημένο!
Δεν το ξαναβλέπω ποτέ. Συμβουλή μου να μην ξαναδείτε κανείς.
Αυτό είναι εξευτελισμός προς εμάς! #survivorGR

— Άγγελος (@agnostos60) May 10, 2017

Αποχώρησε η Λαουρα και όχι η Ευρυδίκη ρε φιλε και μετά φταίει η ελεύθερη ώρα που μιλάει για συνομωσίες και μασονία. #survivorGR

— Τριχωτή πλάτη vol 2 (@trixes_katsares) May 10, 2017

Αν δε φύγει η βλαχαβανη σημαίνει ότι είναι στημένο.δε ξαναβλέπουμε σαρβαιβορ. Διαδώστε #survivorGR

— μεγαλογαιοκτήμονας (@ilias_anagnost) May 10, 2017

Αν απόψε φύγει η Λάουρα και όχι η Ευριδίκη για να συνέλθω θα βάλω σε επανάληψη την @Eirinipa24 να θέτει υποψήφιο τον Στέλιο!#survivorGR

Coco (@giota_io) May 10, 2017

Το video της αποχώρησης

The post Απίστευτη ανατροπή στο Survivor με την αποχώρηση της Λάουρας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα