Εκσυγχρόνισε τις βαρετές vintage κορνίζες

18:01 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Το να αγοράζεις παλιά, χρησιμοποιημένα έπιπλα και αντικείμενα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνεις το σπίτι σου όμοιο με αυτό ενός ρακοσυλλέκτη. Μπορείς να τα εκσυγχρονίσεις και να τους δώσεις μοντέρνο ύφος.

Παρακάτω θα δεις πώς με ελάχιστο κόστος μπορείς να μετατρέψεις παλιές vintage κορνίζες σε μοντέρνα κάδρα για το σπίτι σου. Για το εσωτερικό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εικόνες από παλιά βιβλία. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απαραίτητο να

χρησιμοποιήσεις εικόνες από κλασικούς πίνακες όπως στη φωτογραφία, αλλά μπορείς να διαλέξεις οτιδήποτε επιθυμείς από περιοδικά μέχρι postcards.

Τι θα χρειαστείς

Φτηνές vintage κορνίζες

Κολλητική ταινία

Μπογιά

Πινέλο για μπογιά

Πώς θα τις φτιάξειςΒάλε κολλητική ταινία στο μέσο περίπου της εικόνας. Υπολόγισε ώστε η ταινία να μπει στο ίδιο ύψος σε κάθε κορνίζα.
Βεβαιώσου ότι έχει κολλήσει καλά στις γωνίες.Άπλωσε ένα χοντρό στρώμα μπογιάς με το πινέλο. Άπλωσε καλά ώστε να μην υπάρχουν γραμμές. Κάλυψε και το πλαϊνό τμήμα.
Περίμενε να στεγνώσει το πρώτο στρώμα και άπλωσε ένα δεύτερο.Όταν στεγνώσει εντελώς, ξεκόλλα την ταινία. Βελτίωσε όσα σημεία το χρώμα δεν είναι ομοιόμορφο.Κρέμασε τους πίνακες μαζί και στην ίδια ευθεία για πιο ωραίο αποτέλεσμα.
Photos: homedit.com

The post Εκσυγχρόνισε τις βαρετές vintage κορνίζες appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
vintage kornizes
Τυχαία Θέματα