Και όμως οι παγοθήκες δεν είναι μόνο για παγάκια

15:01 26/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν χρησιμοποιείς τις παγοθήκες σου μόνο για παγάκια, συγγνώμη που θα στο πούμε… αλλά το κάνεις λάθος! Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα μικρά ορθογώνια ή τετράγωνα ή σε σχήμα ουρακοτάγκου θηκάκια!

Εμείς θα σου προτείνουμε όσα έχουμε δοκιμάσει… αλλά μπορείς να βάλεις και μόνος-η την φαντασία σου και να βρεις και άλλες χρήσεις!

Παγάκια με γεύση!

Βάλε φρούτα –κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια- ή μυρωδικά (βασιλικό, μέντα κτλ) μέσα σε νερό και γέμισε τις παγοθήκες σου! Μπορείς να γεμίσεις ένα ποτήρι με αυτά τα παγάκια και νερό και να αντικαταστήσεις

τα αναψυκτικά σου ή το τσάι με αυτά!

Κύβους λαχανικών ή ζωμού κότας/βοδινού

Βράσε λαχανικά ή κοτόπουλο ή βοδινό ρίξε λίγο λάδ και γέμισε τις παγοθήκες με το ζωμό. Έτσι και οικονομία θα κάνεις καθώς δεν θα χρειάζεται να αγοράζεις κύβους του εμπορίου και φυσικά θα τρως πιο υγιεινά!

Παγωμένος καφές

Φτιάξε αρκετές δόσεις εσπρέσο και γέμισε τις παγοθήκες σου. Όταν φτιάξεις τον freddo σου βάλε αυτά τα παγάκια ώστε να μην νερώσει ο καφές σου όσο λιώνει ο πάγος!

Παγωμένα φρούτα

Βάλε στο μπλέντερ τα αγαπημένα σου φρούτα και γέμισε τις παγοθήκες σου! Βάλε τα παγωμένα σου φρούτα σ ένα ποτήρι με γάλα και φτιάξε το δικό σου «smoothie».

Φράουλες με σοκολάτα

Λιώσε σοκολάτα και γέμισε το μισό κάθε παγοθήκης. Στο κέντρο βάλε από μία φράουλα και βάλτο στην κατάψυξη…. Έτοιμο το dessert σου!

Photos: isinginthekitchen.com

The post Και όμως οι παγοθήκες δεν είναι μόνο για παγάκια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα