Ποδήλατο μπαρ: η νέα μόδα στη Θεσσαλονίκη

17:31 26/9/2014 - Πηγή: iPop
Κάνεις πετάλι και παράλληλα απολαμβάνεις το ποτό ή το αναψυκτικό σου. Και η θέα που έχεις; Σχεδόν όλη η παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν κάθεσαι σε ένα σημείο. Κινείσαι. Μαζί σου κι άλλα 14 άτομα (με τον οδηγό μαζί), που μπορεί να είναι φίλοι σου ή μπορεί να τους γνωρίσεις εκείνη τη στιγμή (αν θέλεις).Το πρώτο ποδήλατο μπαρ κυκλοφορεί στην πόλη εδώ και 4 μήνες και έχει μεγάλη απήχηση. Το προτιμούν όχι μόνο νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία. Έχει κάνει ποδηλατάδα μέχρι και παππούς μαζί
με το εγγονάκι του! Και γιατί όχι άλλωστε;3 νέοι το είδαν στο Βερολίνο πρώτη φορά και αποφάσισαν να το φέρουν κι εδώ. Ενδείκνυται άλλωστε η παραλία της Θεσσαλονίκης για τέτοιες δράσεις. Το ποδήλατο μπαρ, που κατασκευάστηκε στην Ισπανία, κάνει τις βόλτες του από το Λευκό Πύργο μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο (με δυο στάσεις ενδιάμεσα) μέσα σε 1 ώρα. Η τιμή του είναι προσιτή. Με το ποσό των τριών ευρώ μπορείς και να πιεις το ποτό σου και να κάψεις τις όποιες θερμίδες έχει.

Τα διθέσια και τετραθέσια ποδήλατα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, σου τα δείξαμε παλαιότερα στο iWEBTV και την εκπομπή People. Μπορείς να τα ξαναδείς εδώ.

The post Ποδήλατο μπαρ: η νέα μόδα στη Θεσσαλονίκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα