Έκρηξη έξω από γραφεία τράπεζας στην Αθήνα: Πού στρέφονται οι έρευνες;

08:11 20/4/2017 - Πηγή: iPop

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σχετικά με την έκρηξη έξω απ’ τα γραφεία της Eurobank στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες άφησαν μια τσάντα με τη βόμβα έξω απ’ τα γραφεία της τράπεζας, ενώ οι κάμερες της περιοχής αναμένεται να ρίξουν φως

στην υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:38 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Σανταρόζα, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 22:05 σε ιστοσελίδα και προειδοποίησε για τη βόμβα, λέγοντας πως θα γίνει έκρηξη σε 35 λεπτά, ενώ περαστικοί ανέφεραν πως είδαν δύο νεαρούς με μηχανάκι ν’ αφήνουν μια τσάντα έξω απ’ τα γραφεία της τράπεζας.

Οι Αρχές μετέβησαν αμέσως στο σημείο, το οποίο και παρέμενε αποκλεισμένο μέχρι τις 07:30 το πρωί.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το υλικό απ’ τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Οι νεαροί φέρεται να έχουν εντοπιστεί σε κάποιο καρέ χωρίς, όμως, να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν ίδιος μ’ εκείνον που δεν είχε εκραγεί πριν από μήνες έξω από το υπουργείο Εργασίας, λόγω κακής συνδεσμολογίας.

Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκεται η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς η οργάνωση το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει και σε άλλα χτυπήματα.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλη οργάνωση πίσω απ’ την έκρηξη, όπως η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ή η Επαναστατική Αυτοάμυνα.

The post Έκρηξη έξω από γραφεία τράπεζας στην Αθήνα: Πού στρέφονται οι έρευνες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα