Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (20/4/2017)

07:01 20/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η πορεία που έχεις χαράξει και η σωστή τακτική σου, σε έχουν φέρει στο επιθυμητό επίπεδο και βλέπεις πολλά από τα σχέδιά σου να ολοκληρώνονται με μεγάλη επιτυχία. Το μέλλον σου από εδώ και στο εξής, με τον Ερμή να επιστρέφει στο ζώδιό σου, προβλέπεται λαμπρό καθώς θα καταφέρεις να φτάσεις πολύ ψηλά. Η καταξίωση είναι σίγουρη, το ίδιο και η ηθική σου ικανοποίηση.

Ταύρος

Οι απανωτές αλλαγές και οι ανατρεπτικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα σήμερα στη ζωή σου, αρχικά θα σε αναστατώσουν και θα σε πανικοβάλλουν, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις πως το γεγονός ότι βγήκες από το πρόγραμμά

σου ήταν καλό, διότι τα νέα δεδομένα είναι πολύ αισιόδοξα. Έτσι λοιπόν, θα οργανωθείς εκ νέου και η νέα πραγματικότητα θα είναι πολύ πιο κοντά στις προσδοκίες σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει πολύ ήρεμα κι εσύ θα βρεις την ευκαιρία και το χρόνο να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου, ώστε να ξέρεις πού βαδίζεις και τι θα διεκδικήσεις στο εξής. Έτσι, όντας προσγειωμένος και γνωρίζοντας τι επιδιώκεις, πατάς γερά στα πόδια σου και αξιοποιείς το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου, ώστε να τα καταφέρεις.

Καρκίνος

Τελευταία νιώθεις την επιθυμία να βοηθήσεις όσο μπορείς τους κοντινούς σου ανθρώπους, με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ορθά σκέφτεσαι, αφού κι εκείνοι θα ήθελες να κάνουν το ίδιο για σένα, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις υπερβολές, γιατί έχεις κι εσύ προσωπική ζωή και ανάγκες. Βρες τις ισορροπίες σου, ώστε να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο στην υγεία σου και στα θέλω σου.

Λέων

Οι εξελίξεις τελευταία κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εσύ έχεις αποσυντονιστεί πολύ. Πάρε το χρόνο σου ώστε να αποφορτιστείς και να οργανωθείς εκ νέου, με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου. Με ηρεμία και σωστές κινήσεις θα βρεις σύντομα τους ρυθμούς σου και θα μπορέσεις να προωθήσεις σχέδια και ιδέες σου.

Παρθένος

Ορισμένες αποκαλύψεις και απρόσμενες εξελίξεις θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και θα σε αποσυντονίσουν εντελώς. Συνειδητοποιείς πως η γνώμη σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις ήταν λάθος και απογοητεύεσαι. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω όμως όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και αναθεώρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι και κρίνεις, ώστε να μην κινδυνεύσεις ξανά να τα χάσεις και να στενοχωρηθείς.

Ζυγός

Είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να απαλλαγείς οριστικά από καταστάσεις που σε δυσαρεστούν, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Η αποφασιστικότητά σου είναι μεγάλη, το ίδιο και ο δυναμισμός σου, οπότε δε χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα. Σε συνδυασμό με την εύνοια των πλανητών, θα τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και θα μπορείς έτσι να απολαμβάνεις στο εξής μια ήρεμη και αρμονική καθημερινότητα.

Σκορπιός

Σήμερα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, οπότε φρόντισε να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, πολύ σύντομα θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και ότι θα ανταμειφθείς ανάλογα. Συνέχισε και μετά να κινείσαι βάσει της ίδιας τακτικής και να μην αφήνεις καμία ευκαιρία ή προοπτική περαιτέρω εξέλιξης ανεκμετάλλευτη.

Τοξότης

Οι απανωτές εξελίξεις και ανατροπές που θα έρθουν σήμερα, θα σπάσουν τη ρουτίνα σου και θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Μην απογοητεύεσαι και κυρίως μην παραιτείσαι. Με πείσμα και ψυχραιμία, θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Η ανεβασμένη σου διάθεση και η δημιουργικότητά σου που είναι στα ύψη, σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση, ώστε να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επίπεδο που θες και να δεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και τον ίδιο δυναμισμό, ώστε να συνεχίσεις να κινείσαι σε υψηλά επίπεδα.

Υδροχόος

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σε επηρεάζουν θετικά, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου άμεσα και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν. Άφησε στην άκρη δισταγμούς και κυρίως μην επηρεάζεσαι από σχόλια και γνώμες τρίτων. Να είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό και θα πετύχεις αυτό που επιδιώκεις.

Ιχθείς

Το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται εδώ και αρκετό καιρό από ζητήματα οικογενειακής φύσεως και έχεις κουραστεί πολύ. Συγκεντρώσου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν και να ανακουφιστείς επιτέλους.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (20/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα