Έφαγες κάτι ζεστό και κάηκες;- Έτσι θα ανακουφιστείς

17:55 9/2/2016 - Πηγή: iPop

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντέχουν να περιμένουν, το έχεις σίγουρα πάθεις κι εσύ. Έχει τύχει να μην αντέχεις να περιμένεις να κρυώσει το φαγητό σου και το έχεις φάει καυτό. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να κάψεις την γλώσσα σου και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε να ανακουφιστείς.

Αν ξέρεις τι εστί το κάψιμο της γλώσσας κράτα σημειώσεις.

Τι να κάνεις αν έφαγες κάτι ζεστό και κάηκες;Κατά πάσα πιθανότητα η γλώσσα σου έχει πληγή οπότε για λίγες μέρες ξέχνα τις στερεές τροφές: Προτίμησε τις σούπες (φυσικά
κρύες) και βάλε στη διατροφή σου τα μαλακά όσπρια. Μη φας κάτι ξερό γιατί σίγουρα ο πόνος θα είναι μεγάλος.Πιες πολλά υγρά: Για να μην ξεραθεί το στόμα σου και πονάς περισσότερο οφείλεις να αυξήσεις τα υγρά που καταναλώνεις.
Φάε παγάκια: Η αίσθηση του κρύου στο στόμα σου, θα σε ανακουφίσει. Η γλώσσα σου θα μουδιάσει και ο πόνος θα μειωθεί κατά πολύ.Αγάπησε το γάλα και το γιαούρτι: Τα προϊόντα λακτόζης θα κάνουν τον πόνο του καψίματος να μειωθεί.
Ξέχασε τις όξινες τροφές: Ειδικά τις πρώτες μέρες, καλό θα ήταν να μην τρως όξινα φαγητά. Αν το κάνεις θα ταλαιπωρηθείς αρκετά.

The post Έφαγες κάτι ζεστό και κάηκες;- Έτσι θα ανακουφιστείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα