Δες τα νέα απίθανα emojis που έρχονται στο κινητό σου!

17:16 18/7/2017 - Πηγή: iPop

Αν ❤️ τα emojis δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις την #WorldEmojiDay παρά να , , και.

Ο Tim Cook της Apple αποφάσισε να γιορτάσει τη συγκεκριμένα μέρα προσφέροντας μας 56 νέα και δημιουργικά emojis για να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία.

Παρ’ όλο που τα emojis θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στο χρόνο, η Apple προσφέρει στους χρήστες μια αποκλειστική

προεπισκόπηση πολλών νέων emojis, όπως μια γυναίκα που φοράει μαντίλα, ένας άνθρωπος με μούσι και μια γυναίκα που θηλάζει.

Τα νέα emojis διευκολύνουν τους χρήστες να εκφραστούν με μεγαλύτερη ποικιλίας, πρόσθετα ζώα και πλάσματα, νέα πρόσωπα και άλλα» ήταν η ανακοίνωση της Apple.

Happy #WorldEmojiDay! We’ve got some new ones to show you, coming later this year! https://t.co/xBR9ZJ7l4g pic.twitter.com/fhDrr4J5KG

Tim Cook (@tim_cook) July 17, 2017

Με αυτές τις προσθήκες η Apple κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να αυξήσει την ίση και ακριβή αναπαράσταση των τυπικά περιθωριοποιημένων ομάδων.

Αν και τα emojis Μπορεί να φαίνονται ως μια μικρή και ασήμαντη μορφή αντιπροσώπευσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης επικοινωνίας.

Έρευνες έχουν δείξει μάλιστα πως βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε τη γλώσσα και δίνουν έμφαση με τρόπους που η αυστηρά λεκτική επικοινωνία δεν μπορεί να το κάνει.

Στο παρελθόν, τα emojis έχουν χρησιμοποιηθεί για να ενθαρρύνουν τις γυναίκες, να βοηθήσουν στην κακοποίηση των παιδιών.

Γι’ αυτό ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη των emojis!

The post Δες τα νέα απίθανα emojis που έρχονται στο κινητό σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα