Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο

14:33 18/7/2017 - Πηγή: iPop

Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο…Γιατί να τσιγκουνεύεσαι τα φιλιά; Αν ήξερες όλα αυτά τα καλά που προσφέρουν στην υγεία σου θα τα έδινες απλόχερα!

Φιληθείτε λοιπόν, γιατί χανόμαστε…

Απαλύνει τους πόνους

Είναι η καλύτερη δόση που μπορείς να πάρεις όταν είσαι αγχωμένος. Σύμφωνα με τους επιστήμονες κατά τη διάρκεια του φιλιού απελευθερώνεται η ωκυτοκίνη η οποία είναι γεμάτη με αναλγητικές ιδιότητες.
Αν λοιπόν πονάς ή είσαι νευρικός και αγχωμένος ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

Είναι καλό για την στοματική υγιεινή

Δεν αντικαθιστά την οδοντόβουρτσα ή το οδοντικό νήμα αλλά τα συχνά

φιλιά είναι καλά για τα δόντια και τα ούλα σου.
Όταν φιλά εκκρίνεται περισσότερο σάλιο το οποίο απομακρύνει την πλάκα απ’ τα δόντια σου. Ένα φιλί την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Αποβάλλει τις αλλεργίες

Το φιλί χαλαρώνει το σώμα σου τόσο πολύ που μειώνει την απελευθέρωση της ισταμίνης (γνωστή και ως χημική ουσία λόγω των αλλεργιογόνων). Ένα φιλί μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του εκζέματος και άλλων ήπιων αλλεργιών. Θαύμα!

Μειώνει την αρτηριακή σου πίεση

Ένα μεγάλο φιλί μπορεί να σου «κόψει» τα πόδια, να «πάρει» την καρδιά σου και φυσικά να μειώσει την αρτηριακή σου πίεση. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, επιτρέποντας στο αίμα να ρέει πιο ελεύθερα.

Βελτιώνει τη σεξουαλική σου ζωή

Το φιλί και το σεξ πάνε μαζί. Χαλαρώνοντας είναι πολύ πιο πιθανό να φτάσεις στον οργασμό. Το φιλί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι. Για να έχει μια ευχάριστη ερωτική εμπειρία φίλα τον. Όλα από εκεί ξεκινάνε.

Ενισχύει τους μύες του προσώπου

Ξέρεις ότι το φιλί περιλαμβάνει περισσότερους από τους 30 μύες του προσώπου; Το στόμα έχει έναν αριθμό μυών του προσώπου, όταν φιλάς μπορείς να τους σφίξεις και να τους τονώσεις!

Ενισχύει την διάθεσή σου

Εάν νιώθεις λίγο down ένα φιλί θα σε πλημμυρίσει με ευτυχείς ορμόνες όπως σροτονίνη, ντοπαμίνη και οξυτοκίνη. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς.

Και τώρα που γνωρίζεις όλα τα οφέλη από επιστημονική σκοπιά πήγαινε να το κάνεις πράξει και να επιβεβαιωθείς!

The post Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα