Πονέσαμε, κλάψαμε και τώρα θα του πάρουμε μια πάστα απ’ τις viral «pastry chefs»

16:51 18/7/2017 - Πηγή: iPop

Χώρισες. Πόνεσες. Έκλαψες. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να του πάρεις μια πάστα! Ο πόνος θέλει χιούμορ για να ξεπεραστεί, είτε πρόκειται για πόνο χωρισμού, είτε απλά ενός ραντεβού που αποδείχθηκε το απόλυτο fail! Πώς θα διακωμωδήσεις, όμως, την ιστορία σου χωρίς να σε παρεξηγήσουν; Δεν θα το κάνεις εσύ αλλά οι «pastry chefs» που κρύβονται πίσω απ’ τη σελίδα στο Facebook «Να του πάρουμε μια πάστα»!

Οι δύο παστικές, όπως τις αρέσει ν’ αποκαλούν τους εαυτούς τους, προέρχονται απ’ τον χώρο της διαφήμισης, όμως, η σχέση τους με

την ζαχαροπλαστική είναι μια σχέση βαθιάς αγάπης! Γι’ αυτό και κάθε μέρα αναλαμβάνουν να κάνουν «delivery» πάστες σ’ όποιον το αξίζει!

Τα δύο κορίτσια αρέσκονται στο να βρίσκουν το χιουμοριστικό στοιχείο ακόμα και στην πιο θλιβερή ιστορία, μετατρέποντάς την σε μια ερωτική αποτυχία που ξεχειλίζει πόνο, δάκρυα, ιδρώτα και λίγο… φαρμάκι! Φυσικά όλα αυτά με μια γενναία δόση ευγένειας προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της σχέσης!

Κάθε πάστα είναι απολαυστική, κάθε πάστα περιέχει μεγάλες αλήθειες κι εμείς από τότε που ανακαλύψαμε τη σελίδα δεν έχουμε σταματήσει να αφιερώνουμε μια ώρα «πάστας» την ημέρα διαβάζοντας τα posts και βρίσκοντας ποιος ή ποια από εμάς ταυτίζεται με την κάθε ιστορία!

Εμείς συναντήσαμε τα δύο κορίτσια, τα οποία όπως μας αρέσει να λέμε «κυκλοφορούν incognito» ανάμεσά μας και απάντησαν σε κάθε μας ερώτηση με απόλυτη ειλικρίνεια κι αυτοσαρκασμό!

Πώς ξεκίνησε η σελίδα και γιατί επιλέξατε την πάστα;Γιατί πάστα είναι η έκφραση! Λέμε συνήθως μεταξύ γυναικείων παρεών:-«Πώς πέρασες;».-«Πέρασα ωραία».

-«Σου αρέσει;».

-«Είναι καλό παιδί».

-«Ε αν είναι καλό παιδί να του πάρουμε μια πάστα».

Είναι αυτό που έχεις γνωρίσει κάποιον, αλλά δεν σου αρέσει αρκετά, οπότε φαίνεται μια καλή λύση να του πάρεις μια πάστα, μάλλον! Αυτό μετατράπηκε μετά σε τρόπο να τον «κράξεις» για να τον εκδικηθείς μ’ ένα γλυκό τρόπο. Να του πάρεις/ της πάρεις μια πάστα για την καφρίλα που έκανε, για την αντίστοιχη που δεν έκανε. Είναι πάντα το καλό παιδί, που τον κερνάς και κάτι, σου φεύγει και το άχτι, υποτίθεται δεν τα κουβαλάς και στις επόμενες σχέσεις σου…

Βόλτα με το αυτοκίνητο ζήτησε η Κέλλυ και ο Χρήστος χατίρια δεν χαλάει. Α! Όλα κ όλα! Είναι κιμπάρης άντρας και την γυνα…

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Dienstag, 18. Juli 2017

Χιούμορ και πόνος πάνε μαζί;Είναι η αναγκαστική λύτρωση… Σε δεύτερη φάση το χιούμορ μπορεί ν’ απαλύνει τον πόνο. Όσο διακωμωδείς κάτι, τόσο πιο πολύ το ξεχνάς.Πότε ξεκίνησε η πάστα;Η πάστα ξεκίνησε απ’ την caker 1 το 2015, δειλά με κάποια φοβία άνευ λόγου, γιατί θα έπρεπε να κάνω invite γνωστούς και φίλους στο Facebook και ντρεπόμουνα πολύ να βλέπουν ότι εγώ τους καλώ σ’ αυτή τη σελίδα. Τελικά ανταμώσαμε με την caker 2 στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δουλεύαμε και παλιά μαζί… Εγώ πέρασα μια ερωτική απογοήτευση κι έβγαλα το άχτι μου εκεί! Τι έκανα βασικά; Είχε στείλει ένα screenshot με τη συνομιλία μας στον ίδιο, ενώ ήθελα να τη στείλω στις φίλες μου κι αυτοπαστώθηκα! Τότε, ήρθε και η caker 2 με το μίξερ της κι αρχίσαμε να πλάθουμε κουλουράκια με τα δυο χεράκια!

Η Λίλα και ο Λουκάς, 1,5 χρόνο μαζί, έρωτες, αγάπες, γλύκες, βόλτες και καληνυχτοκαλημέρες. Το πικρό σημείο: η έλλειψις …

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Montag, 17. Juli 2017

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι έχει γίνει μια «έκρηξη» με τη σελίδα, μ’ όλο τον κόσμο να μιλάει για την πάστα! Το περιμένατε αυτό; Πώς το διαχειρίζεστε;Δεν το περιμέναμε, είχε ξεκινήσει για πλάκα, το χειριζόμαστε με πλάκα και με λίγο καλό time management, γιατί δεν προλαβαίνουμε, είναι πολλές οι πάστες, πολύ λίγα τ’ αυγά για το παντεσπάνι! Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάποιος σκοπός ή ότι είπαμε «ωραία, πάμε να κάνουμε αυτό για ν’ αποκτήσει δημοσιότητα/ να το δει ο πρώην μου/ να βγάλουμε λεφτά». Ξεκίνησε, όπως ξεκινάνε όλα τα πράγματα με μας τις δυο, για να γελάσουμε! Και γελάγαμε πάρα πολύ και λέγαμε αποκλείεται να μην γελάνε κι όλοι άλλοι! Έτσι, αρχίσαμε να κάνουμε invite φίλους μας. Κάποιοι άρχισαν να κάνουν invite άλλους και μαζευτήκαμε τώρα 19.500 άνθρωποι! Δεν έχουμε καταλάβει πότε φθάσαμε τόσα άτομα!Για να πάμε στα πρακτικά: Πώς επιλέγετε ποια ιστορία θ’ ανέβει απ’ αυτές που λαμβάνετε καθημερινά;Ενστικτωδώς… Είναι το ένστικτο και παίζει ρόλο και η ατάκα! Αν για παράδειγμα χωρίζει κάποιος μετά από δύο χρόνια και λέει «Don’t be a stranger» και σου κάνει και high five, είναι αξιόπαστο! Οι πρώτες πάστες προέκυψαν με πάστες φίλων… Είναι αξιοθαύμαστο πλέον ότι ο κόσμος μπαίνει στη διαδικασία να φτιάξει το κείμενο με παρόμοιο τρόπο που γράφουμε το post!

*Vintage Πάστα καλοκαιρινή*Γνωρίστηκαν σε ένα κυκλαδίτικο νησί και τοκαλοκαιράκιστηνακρογυαλιάδωσμουεναφιλάκικέλαπιοκον…

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Dienstag, 11. Juli 2017

Για να στείλω πάστα τελικά τι πρέπει να κάνω; Θα σας στείλω είτε έτοιμο το κείμενο, είτε απλά την ιστορία μου;Έτοιμο το κείμενο δεν το βάζουμε ποτέ, γιατί θέλουμε να έχει τον χαρακτήρα μας. Ίσως κάποιος βλέπει στην ιστορία του ένα συγκεκριμένο σημείο, κι εμείς βλέπουμε κάτι άλλο ως σημαντικό σημείο… Πάντα το κείμενο θα περάσει απ’ την επιμέλειά μας.Πώς επιλέγετε πάστα για την κάθε ιστορία;Είναι εκπαιδευμένο το μάτι μας πια, επειδή το κάνουμε χρόνια. Η αισθητική μας έχει εκπαιδευτεί ώστε να ταιριάζει content με image! Αυτό είναι το μυστικό!

Μία πάστα από τη Ναυσικά στον Φίλιππο που ενώ έβγαιναν 1 μήνα, μίλαγαν καθημερινά στο τηλέφωνο, αντάλλασσαν γλυκουλινίστ…

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Mittwoch, 28. Juni 2017

Το μεγαλύτερο κοινό σας είναι γυναικείο ή ανδρικό;Η αναλογία είναι 70% γυναίκες και 30% άνδρες, γιατί είναι και στη φύση μας πιο πολύ να τα μοιραζόμαστε… Γενικά οι γυναίκες δραματοποιούμαστε περισσότερο σε σύγκριση με τους άνδρες. Το ωραίο είναι ότι δεν παίρνουν πάντα οι γυναίκες το μέρος των γυναικών και οι άνδρες των ανδρών!

Χώριζαν μετά από 2 χρόνια. «Αν χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις», είπε ο Θέμης στην Αλεξάνδρα. Και η …

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Freitag, 14. Juli 2017

Ποια είναι η ανταπόκριση της σελίδας στην LGBTQ+ κοινότητα;Έχουμε λάβει ιστορίες κι από ομοφυλόφιλους, έχουμε λάβει και ιστορία από κοπέλα που είχε σχέση μ’ έναν άνδρα κι όταν χώρισαν εκείνος έκανε σχέση μ’ άλλον άνδρα…Δεν ανεβάσαμε, όμως, την ιστορία κι απαντήσαμε στην κοπέλα ότι τουλάχιστον κάποιος ήξερε τι ήθελε! Ο λόγος που δεν έχει μπει ακόμα πάστα για ομοφυλόφιλους, είναι επειδή απλά υπήρχε προτεραιότητα σ’ άλλες ιστορίες.Με το χέρι στην καρδιά: Έχετε στείλει οι ίδιες πάστα;Ναι! Πολλάκις! Αυτό που φοβόμαστε τώρα είναι μην λάβουμε!Ποιο είναι το καλύτερο και το χειρότερο σχόλιο που έχετε ακούσει; Το χειρότερο είναι ότι είμαστε φεμινοναζί και το καλύτερο είναι ένα μήνυμα που λάβαμε από έναν άνδρα, ο οποίος δεν μοιράστηκε πάστα, αλλά μας είπε συγχαρητήρια για το περιεχόμενο που ανεβάζουμε και ότι του άρεσε πολύ το ότι δεν εστιάζουμε αν αξίζει άνδρας ή γυναίκα την πάστα, αλλά στην πράξη.

Η Αγγελική και ο Μάνος, δυο χρόνια φίλοι-κολλητοί-όλημέραμαζί-το ένα έφερε το άλλο-ξέρεις πως πάνε αυτά-και μοιράστηκαν …

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Freitag, 7. Juli 2017

Εσείς τι θέλετε να πείτε με την πάστα;Ότι γλυκαίνεσαι τελικά με το χιούμορ, όσο πικρή κι αν είναι η ιστορία σου. Έχουμε αρκετή μιζέρια στη ζωή μας για να έχουμε κι άλλη και στα προσωπικά μας.Πόσες ίδιες είναι μεταξύ τους οι παστικές;Ενώ έχουμε το ίδιο χιούμορ, έχουμε πολύ διαφορετικό τρόπο που γράφουμε. Είναι μοναδικό, η μια caker γράφει λίγο πιο «αντρικά», ενώ η δεύτερη γράφει πιο λυρικά και προφορικά.

Η Θωμαΐς έβγαινε με τον Στράτο δύο μήνες Όταν του είπε γλυκά πως χαίρεται που είναι μαζί, της απάντησε "ναι και για μ…

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Dienstag, 4. Juli 2017

Έχετε τσακωθεί για πάστα;Όχι! Δεν έχουμε τσακωθεί για άλλα κι άλλα, θα τσακωθούμε για πάστα;;!Θα δούμε στο μέλλον περισσότερες πάστες καθημερινά;Δεν θέλουμε να γίνει σούπα… Θέλουμε να είναι το ένα το καλό! Τον Αύγουστο για παράδειγμα οι παστικές θα απουσιάσουν και θέλουμε καλές ιστορίες για ν’ ανεβάσουμε τον Σεπτέμβρη!

Μαρέγκα, λεμόνι, ένα βουνό ζάχαρη & το βιβλίο "Λόγια που δε λέγονται – for Dummies" από τον Γιάννη στην Ιωάννα που πήρ…

Posted by Να του πάρουμε μια πάστα. on Sonntag, 2. Juli 2017

The post Πονέσαμε, κλάψαμε και τώρα θα του πάρουμε μια πάστα απ’ τις viral «pastry chefs» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα