Χρυσά πανάκριβα αυτοκίνητα στην καρδιά του Λονδίνου- Η επική τρολιά του ιδιοκτήτη του Ford (photos-videos)

11:18 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Πανάκριβα χρυσά αυτοκίνητα κατέκλυσαν τους δρόμους του Λονδίνου. Οκ, μέχρι στιγμής όλα καλά. Αυτό, όμως, που πραγματικά μας άφησε άφωνους και μας έκανε να λυθούμε στα γέλια είναι η κίνηση που έκανε ο ιδιοκτήτης ενός τρακαρισμένου Ford.

Θέλοντας, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης του Ford να δείξει πως το δικό του όχημα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα το τύλιξε με χρυσό χαρτί και απλά το πάρκαρε πίσω από τα άλλα χρυσά μεν οχήματα τα οποία, όμως είναι του

πανακρίβου.

Ο κάτοχος του Ford με την επική τρολιά του μας έκανε να δηλώσουμε πως τον προσκυνούμε.

Για να σου λύσουμε και την απορία σε ποιον ανήκουν τα συγκεκριμένα πανάκριβα αυτοκίνητα πλην βέβαια του Ford θα σου πούμε πως πρόκειται για έναν Σαουδάραβα μικρής ηλικίας, που όπως φαίνεται του αρέσει να επιδεικνύει τα χρήματα του.

Ο στόλος του πολυεκατομμυριούχου Σαουδάραβα περιλαμβάνει μια Mercedes G63 αξίας 470.000 ευρώ, ένα εξάτροχο τζιπ, μια Bentley Flying Spur αξίας 280.000 ευρώ, μια Rolls-Royce των 445.000 ευρώ και μια Lamborghini Aventador SV επίσης αξίας 445,000 ευρώ.

photo:ALEX PENFOLD/SWNS, dailymail.co.uk

The post Χρυσά πανάκριβα αυτοκίνητα στην καρδιά του Λονδίνου- Η επική τρολιά του ιδιοκτήτη του Ford (photos-videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα