Παρουσία Κωνσταντοπούλου η συνέλευση των δικηγόρων- Δεν κάνουν πίσω για το ασφαλιστικό

09:41 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε η γενική συνέλευση των δικηγόρων την Τετάρτη, η οποία, ωστόσο, διεκόπη και θα συνεχιστεί εκ νέου τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

Οι δικηγόροι φαίνεται πως δεν κάνουν βήμα πίσω όσον αφορά το ασφαλιστικό, με τον κ. Αλεξανδρή, πρόεδρο του ΔΣΑ, να δηλώνει: «Η υποχώρηση τώρα θα έστελνε λανθασμένο μήνυμα στην Κυβέρνηση».

Ορισμένες από τις προτάσεις που ακούστηκαν στη συνέλευση ήταν: «Να καταφύγουν στα δικαστήρια όσοι θίγονται από τους αρμόδιους υπουργούς, να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο έξω από το

«Χίλτον» με γραβάτες και ταγιέρ, αλλά και να κάνουν κατάληψη σε δημόσια κτίρια».

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι απέχουν εδώ και τρεις μήνες περίπου από τα καθήκοντά τους, ενώ έδωσαν νέα παράταση στην αποχή τους μέχρι 15 Απριλίου.

Ο κ. Αλεξανδρής έκανε γνωστό κατά τη συνέλευση ότι το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Κατρούγκαλος «έκανε μια πρόταση βελτίωσης, με και όχι εισαγωγικά, αλλά και για αυτές τις βελτιώσεις υποσχέθηκε μόνο προφορικά ότι θα τις πραγματοποιήσει», όμως οι προτάσεις δεν ικανοποιούν τους δικηγόρους.

Το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό είναι, σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή:

Εργαλείο κάλυψης δημοσιονομικών ελλειμμάτωνΟδηγεί τους δικηγόρους σε πρόωρη συνταξιοδότηση και αύξηση των ανείσπρακτων ασφαλιστικών οφειλώνΟδηγεί σε ραγδαία κάθοδο προς τη φτωχοποίησηΜειώνει το επίπεδο ζωήςΑυξάνει το κόστος πρόσβασης στη Δικαιοσύνη.

The post Παρουσία Κωνσταντοπούλου η συνέλευση των δικηγόρων- Δεν κάνουν πίσω για το ασφαλιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα