Στην Κυβέρνηση τετραετίας εστιάζει η Όλγα Γεροβασίλη

09:48 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Υπέρ της τετραετής Κυβέρνησης τάχτηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη η οποία επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της την Πέμπτη η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε αφήνοντας αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη «όσοι ενδιαφέρονται για άμεσες εκλογές, είναι αυτοί που έχουν επιθυμούν να βλάψουν την χώρα και τόνισε:

Ο τόπος έχει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας

Θέλοντας να δώσει απάντηση στο κάλεσμα Μητσοτάκη

για πρόωρες εκλογές η Κυβερνητική Εκπρόσωπος δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση διαθέτει πρόσφατη και ισχυρή εντολή να ολοκληρώσει την συμφωνία και να διαμορφώσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο για την οικονομία και την κοινωνία».

Ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε:

Οι μόνοι που ενδιαφέρονται για άμεσες εκλογές, είναι αυτοί που έχουν λόγο να αποτρέψουν τη νομοθέτηση κανόνων για τη θωράκιση της διαφάνειας και του δημόσιου συμφέροντος

Η Όλγα Γεροβασίλη εστίασε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας:

Ο κ.Μητσοτάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μην ταυτίζει την πολιτική του με αυτά τα σχέδια. Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, που δεν το πιστεύει καλά καλά ούτε ο ίδιος

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη πηγές του Μαξίμου σχολίασαν το κάλεσμα Μητσοτάκη σε πρόωρες εκλογές λέγοντας: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κατέφυγε σε επικοινωνιακά τρικ εξαιτίας της απουσίας προγραμματικών και πολιτικών θέσεων».

photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Στην Κυβέρνηση τετραετίας εστιάζει η Όλγα Γεροβασίλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα