Χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κάμερον οι Βρετανοί

10:56 14/4/2016 - Πηγή: iPop

Φαίνεται να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κάμερον οι Βρετανοί, καθώς μείωση οκτώ μονάδων κατέγραψαν τα ποσοστά του λίγο πριν το δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι της χώρας στην Ε.Ε.

Όπως αποκάλυψε δημοσκόπηση του YouGov την οποία δημοσιοποίησε η εφημερίδα «The Times» το ποσοστό όλων όσων στηρίζουν την παραμονή της Βρετανίας στην

Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παρουσιάζει καμία διαφορά με το ποσοστό της προηγούμενης δημοσκόπησης. Την ίδια στιγμή όσοι τάσσονται υπέρ της αποχώρησης φτάνουν το 39%. Ενώ το 5% των ερωτηθέντων τονίζει πως δε θα ψηφίσει και οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 17%.

Μείωση στη δημοτικότητα του Κάμερον:

Κατά οκτώ μονάδες μειώθηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών στο Κάμερον με το ποσοστό να φτάνει πια το 21%. Στη τελευταία δημοσκόπηση η οποία είχε πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Φεβρουαρίου το ποσοστό του Κάμερον άγγιζε το 29%.

Παράλληλα, το ποσοστό εμπιστοσύνης στον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν παρουσιάζει αύξηση κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες και φτάνει το 28%, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση.

Σημείωση!

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Σ΄αυτή συμμετείχαν 1.693 ανθρώπων και πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Απριλίου.

The post Χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον Κάμερον οι Βρετανοί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα