Αρνείται την υπεράσπιση δικηγόρου η Πόλα Ρούπα- Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη της

12:18 5/1/2017 - Πηγή: iPop

Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στα χέρια των Αρχών η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, η οποία συνελήφθη σε σπίτι που διέμενε στο Μπραχάμι. Το ηγετικό στέλεχος του «Επαναστατικού Αγώνα» σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αρνείται την υπεράσπιση δικηγόρου, καθώς επιθυμεί να εκφραστεί μόνη της.

Η Πόλα Ρούπα θυμίζουμε, πως συνελήφθη την Πέμπτη στις 6:00 στο Μπραχάμι στην οδό Ζαϊμη σε σπίτι όπου

διέμενε.

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη εντοπίσθηκε στο σπίτι μαζί με το παιδί της και μόλις εισέβαλαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να προστατεύσει τον γιο της και με το ένα χέρι τον αγκάλιασε, ενώ το άλλο χέρι της το σήκωσε ψηλά για να δείξει πως παραδίνεται.

Ο δικηγόρος, Φραγκίσκος Ραγκούσης επιβεβαίωσε την πληροφορία, πως δεν θα υπερασπιστεί την Πόλα Ρούπα.

Το παιδί της Ρούπα και του Μαζιώτη αναμένεται να πάει στους γονείς της Ρούπα, ενώ τώρα βρίσκεται στο τμήμα προστασίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη γυναίκα έχει κοντά μαλλιά και είναι πολύ αδυνατισμένη. Βέβαια, αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για να δοθούν στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία.

Εκτός από τη σύντροφο του Μαζιώτη συνελήφθη σε άλλη περιοχή και η 25χρονη η οποία την έκρυβε με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία στην οδό Αθανασίου Διάκου 31, ενώ πληροφορίες επισημαίνουν πως συνελήφθη ένα ακόμα άτομο.

Η Πόλα Ρούπα φέρεται να είχε στην κατοχή της ένα όπλο είχε διαφύγει το καλοκαίρι του 2014 και από τότε αναζητούνταν.

Πριν από περίπου έναν χρόνο η Πόλα Ρούπα θυμίζουμε, πως η ίδια είχε επιχειρήσει να βοηθήσει τον Ν. Μαζιώτη να αποδράσει απ’ τις φυλακές με την χρήση ελικοπτέρου.

Θυμίζουμε, πως Πόλα Ρούπα συνελήφθη για πρώτη φορά το 1995 μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη στην κατάληψη του Πολυτεχνείου, ενώ το 1997 προσήχθη για δεύτερη φορά όταν ο Ν. Μαζιώτης συνελήφθη για τοποθέτηση βόμβας έξω απ’ το υπουργείο Ανάπτυξης. Το 2015 λήστεψε την τράπεζα στο νοσοκομείο Σωτηρία και είχε κλέψει συνολικά 125.000 ευρώ, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2016 μαζί με δύο συνεργούς της έκλεψε τράπεζα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας με λεία 180.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πόλα Ρούπα- Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες σε βάρος της γυναίκας με τις πολλές ταυτότητες

The post Αρνείται την υπεράσπιση δικηγόρου η Πόλα Ρούπα- Νέες πληροφορίες για τη σύλληψη της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα