Τούρκικα ΜΜΕ: Πληροφορίες πως ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται στην Ελλάδα

11:53 5/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες μεταδίδουν τα τούρκικα ΜΜΕ σχετικά με τον δράστη της επίθεσης στο club Reina που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την αλλαγή του νέου έτους. Όπως επισημαίνουν τα σχετικά δημοσιεύματα ο μακελάρης διέφυγε από την Τουρκία θεωρείται πιθανό να βρίσκεται στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των τούρκικων Μέσων ο δράστης της επίθεσης φέρεται πως έφυγε με φέριμποτ από την αποβάθρα Γενικαπί της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα

με το ρεπορτάζ της φιλοκυβερνητικής Aksam, ο δράστης της επίθεσης πέρασε στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην περιοχή Μπαντίρμα, και εν συνεχεία μετέβη στο Μπαλίκεσίρ για να φτάσει στις ακτές του Αιγαίου και από εκεί πέρασε στα ελληνικά νησιά.

H εφημερίδα Aksam επισημαίνει, πως μπορεί ο δράστης να είχε βοήθεια από κάποιες υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά η ΜΙΤ αναφέρει ότι βρίσκεται κοντά στο να τον συλλάβει.

Τονίζουμε, πως ο μακελάρης φαίνεται πως γνώριζε πολύ καλά τους χώρους του νυχτερινού κέντρου και εικάζεται ότι πήγε στο club μία εβδομάδα πριν από το χτύπημα με στόχο να εξερευνήσει το χώρο για μισή ώρα περίπου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης της επίθεσης είναι Ουιγούρος

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Βεγίσι Καϊνάκ, επισημαίνει, πως ο δράστης είναι Ουιγούρος και πως έχουν εντοπιστεί οι πιθανές τοποθεσίες από τις οποίες έχει περάσει αλλά και πιθανές διασυνδέσεις του. Βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει φύγει στο εξωτερικό προσθέτοντας ότι οι επιχειρήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας είναι πιο πιθανό να ευοδωθούν.

Τι είναι οι Ουιγούροι;

Τουρκογενής εθνική ομάδα η οποία ζει στην Ανατολική και Κεντρική Ασία.

Θυμίζουμε, πως υπάρχουν υποψίες που θέλουν ο φερόμενος ως δράστης να έχει συνεργό, ο οποίος ενδέχεται να είναι και ο εγκέφαλος της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Είχε συνεργό ο δράστης της Κωνσταντινούπολης

photo:AP: Emrah Gurel

The post Τούρκικα ΜΜΕ: Πληροφορίες πως ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται στην Ελλάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα