Αρ.Μπαλτάς : Η Ελλάδα δεν έχει να ντραπεί για τίποτα σε σχέση με την Ειδομένη

16:04 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Σε μια προκλητική δήλωση προχώρησε πρόσφατα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς, κατά την οποία υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν έχει να ντραπεί για τίποτα σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην Ειδομένη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, στο υπουργείο Πολιτισμού, σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα που σημειώθηκαν στην Ειδομένη

με τις μαζικές προσπάθειες των προσφύγων να περάσουν να σύνορα της χώρας και να βρεθούν στα εδάφη της ΠΓΔΜ, δήλωσε πως η εικόνα που επικρατεί στην Ειδομένη είναι τιμητική για την Ελλάδα, επισημαίνοντας πως «η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να ντραπεί σε σχέση με την Ειδομένη. Η ντροπή της Ειδομένης είναι ντροπή για την ανθρωπότητα και τις χώρες που κλείνουν τα σύνορά τους».

Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού, η Ελλάδα αντιμετωπίζοντας την προσφυγική κρίση, παρουσιάζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι σε χιλιάδες πρόσφυγες: «Προσπαθούμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να πάνε στους καταυλισμούς που δημιουργούνται με πυρετώδεις ρυθμούς στην Ελλάδα. Δεν προσπαθούμε να τους εκδιώξουμε, δεν προσπαθούμε να τους μαζέψουμε και να τους μαντρώσουμε», σημείωσε ο Αριστείδης Μπαλτάς, υποστηρίζοντας πως η πολιτική της χώρας, είναι πολιτική αλληλεγγύης κι όχι βίας.

Τέλος ο κ.Μπαλτάς, υπογράμμισε πως «η Ελλάδα κάνει το παν μέσα σ’ όλη αυτή την κρίση που κουβαλάει να ξαναδώσει αξιοπρέπεια στον κόσμο».

Και η «μικροπολιτική» συνεχίζεται κανονικά στην Ελλάδα….

photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Αρ.Μπαλτάς : Η Ελλάδα δεν έχει να ντραπεί για τίποτα σε σχέση με την Ειδομένη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα