Απλές συμβουλές για να δείχνεις μοναδική την πιο σημαντική μέρα της ζωής

13:30 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Μετά από πολλά χρόνια κ. Κουκοβίκου παντρεύεσαι επιτέλους τον Αντωνάκη σου πριν, όμως, του φορέσεις το καπελάκι του γίνε μια κούκλα και πήγαινε να τον βρεις για να του πατήσεις το πόδι. Μπορείς να δείχνεις μοναδική χωρίς να φαίνεσαι τελείως διαφορετική και έτσι θα κερδίσεις τον τίτλο της πιο γλυκιάς και όμορφης νύφης.

Πώς θα δείχνεις μοναδική στο γάμο σου;Μην κάνεις υπερβολές: Μην δεχτείς τη συμβουλή της κομμώτριας να βάλεις στρας στα μαλλιά σου και να κάνεις κότσο ενώ εσύ θες τα μαλλιά σου να φαίνονται λεία,
απλά και να αγγίζουν τους όμως σου.Προτίμησε αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ: Αφού το ξέρεις πως θα συγκινηθείς και θα κλάψεις μη το παρακάνεις με τη μάσκαρα γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Προτίμησε γήινες αποχρώσεις και φυσικά επιμελήσου αναλόγως και το λαιμό σου για να μη φαίνεται άλλο χρώμα από το πρόσωπό σου.Ξεκουράσου την προηγούμενη: Επιβάλλεται να κοιμηθείς αρκετές ώρες πριν το γάμο για να διώξεις μακριά τους μαύρους κύκλους και για να είναι φρέσκια η επιδερμίδα σου.Μην τολμήσεις μεγάλες αλλαγές: Πρόσεχε, δεν είναι η στιγμή να κάνεις τώρα τις αλλαγές που θέλεις και από ξανθιά να γίνεις μελαχρινή ή το αντίθετο. Μπορεί το αποτέλεσμα να μη σου αρέσει και δεν έχεις χρόνο να γυρίσεις ξανά πίσω στο γνωστό σου και δοκιμασμένο look.

The post Απλές συμβουλές για να δείχνεις μοναδική την πιο σημαντική μέρα της ζωής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα