Πρωτότυπο φωτιστικό από καλάθια!

10:30 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Το καλό που είχε ο πολυέλαιος της γιαγιάς είναι ότι πρωταγωνιστούσε στο χώρο και του έδινε ξεχωριστό στυλ. Δεν χρειαζόσουν πολλές λεπτομέρειες όταν είχες ένα τόσο εντυπωσιακό φωτιστικό. Βέβαια, μια τέτοια λύση εκτός από ότι είναι παλιομοδίτικη, είναι πολύ ακριβή. Εμείς, φυσικά, θα σε πάμε σε κάτι πολύ μοντέρνο αλλά κυρίως προσιτό στην τιμή. Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα έφτιαχνες ένα τόσο καλαίσθητο φωτιστικό από καλάθια; Δες τον τρόπο και πιάσε εργαλεία!

Τι
θα χρειαστείς

12 καλάθια

12 πλαστικές ενώσεις για καλώδια

λευκή μπογιά σε σπρέι

Πώς θα φτιάξεις το φωτιστικό από καλάθιαΠροτείνουμε να βάψεις τα καλάθια στη μία τους πλευρά άσπρα για να τα διαφοροποιήσεις λίγο. Μπορείς να τα βάψεις με σπρέι για να μην χάνεις πολύ χρόνο. Στη συνέχεια άφησέ τα να στεγνώσουν.Χρησιμοποίησε τις πλαστικές ενώσεις για καλώδια για να κρατήσεις ενωμένα τα καλάθια. Καθένα είναι δεμένο με 5 πλαστικές ενώσεις. Θα χρειαστείς συνολικά γύρω στις 12. Φυσικά αν θες το φωτιστικό από καλάθια να είναι ακόμα μεγαλύτερο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερα.
Στη συνέχεια κρέμασε την μπάλα που έχει δημιουργηθεί από μια υπάρχουσα λάμπα στο δωμάτιο και θαύμασε το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσεις το χρόνο βαψίματος, χρειάζεσαι μόνο 30 λεπτά, ενώ και το κόστος είναι ελάχιστο. Δοκίμασέ το.Photos: mypondokkie.com

The post Πρωτότυπο φωτιστικό από καλάθια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα