Αβελάρδος και Ελοΐζα σε νέα εκδοχή

11:03 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να είδαμε το καλοκαίρι την παράσταση Αβελάρδος και Ελοΐζα στο Φεστιβάλ Αθηνών αλλά επειδή την λατρέψαμε θεωρούμε ότι αξίζει να την ξαναδούμε. Μπροστά στα μάτια σου θα ζωντανέψει μια από τις μεγαλύτερες ιστορία αγάπης που είναι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό αλλά πραγματεύεται το αιώνιο, παράφορο και πολλές φορές αυτοκαταστροφικό πάθος των ψυχών.

Για να σε κάνουμε να μπεις στο κλίμα θα

σε πάμε στην Πόλη του Φωτός του 12ο αιώνα. Εκεί ένας αξιοθαύμαστος θεολόγος και φιλόσοφος ο Αβελάρδος που είναι γύρω στα σαράντα θα γνωρίσει την δεκαεξάχρονη ανιψιά του φίλου, Ελοϊζα που παρά τη μικρή της ηλικία είναι μια αξιόλογη και καλλιεργημένη κοπέλα. Το πάθος τους δεν αργεί να φουντώσει αλλά και το σκάνδαλο που ξεσπά είναι τεράστιο. Η ανήλικη κοπέλα μένει έγκυος και αποφασίζει να ενώσει τη ζωή της για πάντα με τον «αφέντη» της καρδιάς της. Η ιστορία, όμως, δεν κυλά ομαλά. Ο θείος της κοπέλας και πρώην φίλος του πρωταγωνιστή πληρώνει κάποιους να τον τιμωρήσουν. Ο Αβελάρδος ευνουχίζεται αλλά επιζεί και αυτοεξορίζεται σε ένα μοναστήρι. Η ιστορία τους, όμως, δε σταματά εκεί.

Δε θα σου πούμε, όμως, περισσότερα! Μόνο να σε βάλουμε στο θέμα θέλαμε για να σου δείξουμε ότι η συγκεκριμένη παράσταση είναι κάτι που αξίζεις να δεις.

Info!

Αβελάρδος και Ελοΐζα
Θέατρο του Νέου Κόσμου(Κεντρική Σκηνή)
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Ημερομηνία παράστασης: 8/10/2014
Τηλέφωνο: 2109212900
Τιμή εισιτηρίου: 8, 10 και 12 Ευρώ

The post Αβελάρδος και Ελοΐζα σε νέα εκδοχή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα