Επίθεση στις φυλακές δέχθηκε ο γιατρός του Ιπποκράτειου |Τι δηλώνει ο σύζυγος του θύματος

09:42 11/5/2017 - Πηγή: iPop

Ο 38χρονος άντρας, ο οποίος είναι κρίθηκε προφυλακιστέος και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού δέχθηκε επίθεση στις φυλακές. Ιπποκράτειου |Τι δηλώνει ο σύζυγος του θύματος.

Μετά από μία μαραθώνια ομολογία στο γραφείο της τακτικής ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη η οποία διήρκησε 3 ώρες ο 38χρονος γιατρός οδηγήθει στις φυλακές. Ο ίδιος, μέσω της δικηγόρου του εξακολουθεί να αρνείται πως είχε σχέση με το έγκλημα

και υποστηρίζει πως δεν έχει κίνητρο για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας!

Δύσκολες οι πρώτες ώρες στη φυλακή για τον 38χρονο

Δύσκολες οι πρώτες ώρες για τον 38χρονο γιατρό μέσα στις φυλακές, καθώς όπως δήλωσε η δικηγόρος του έχει πέσει θύμα επίθεσης μέσα στη φυλακή, από ομοεθνείς της άτυχης 36χρονης.

Τι δηλώνει ο σύζυγος του θύματος

Η δικηγόρος του συζύγου του θύματος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Ε» δήλωσε πως θεωρούν δεδομένο ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο νοσοκομείο και εξήγησε πως δεν γνωρίζουν τον λόγο:

Είναι δεδομένο ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο νοσοκομείο. Η Ντιάνα μπήκε μέσα στο νοσοκομείο, συνάντησε τον συγκεκριμένο γιατρό για ιατρικούς λόγους και αυτό το ραντεβού κατέληξε στο θάνατό της. Για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να αναζητηθεί στην προσωπικότητα του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίζει μια προβληματική συμπεριφορά, μία αξιόποινη συμπεριφορά και θα πρέπει να απασχολήσει την κυρία ανακρίτρια

«Δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο. Γι’ αυτό έφερε ( σ.σ.ο γιατρός) το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ, κατέβασε και φόρτωσε το πτώμα και για αυτό έφυγε από την εφημερία του και διανύει ολόκληρο το πρώτο «πόδι» ( σ.σ.της Χαλκιδικής). Στο τελείωμα της διαδρομής βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας…» πρόσθεσε η ίδια.

The post Επίθεση στις φυλακές δέχθηκε ο γιατρός του Ιπποκράτειου |Τι δηλώνει ο σύζυγος του θύματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα