Άνοδος της θερμοκρασίας, λιγότερες βροχές

09:02 13/1/2017 - Πηγή: iPop

Ανεβαίνει από σήμερα, Παρασκευή, η θερμοκρασία σ’ όλη την χώρα, ενώ οι βροχές περιορίζονται. Η θερμοκρασία στην Αττική στους 13 βαθμούς και στην Θεσσαλονίκη στους 5 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί3 και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και βαθμιαία από τα δυτικά νεφώσεις. Από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τη νύχτα θα ενταθούν στα βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Άνοδος της θερμοκρασίας, λιγότερες βροχές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα