Κομπλεξική δημοσιογραφία

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Το θέμα today δεν είναι guys μου να ευλογήσουμε τα γένια μας (και why not δηλαδή!) αλλά να αναδείξουμε για άλλη μια φορά τη δημοσιογραφία όχι της μούφας, αλλά της μ@λ@κίας! Τη δημοσιογραφία την κομπλεξική των ανίκανων, αγράμματων και απαίδευτων! Το θέλετε πιο απλά; Των άσχετων!

Το ιστορικό
Ας τα εξηγήσουμε με τη σειρά. Πρώτο το Enimerosi24 είχε δημοσιεύσει την ειδησάρα ότι ο Χατζηνικολάου συμφώνησε

με Ant1. Ήδη από το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2016. (Πρώτοι γράψαμε και στη συνέχεια ότι τζάζουν τη Χούκλη και παίρνει το δελτίο κτλ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας…) Βούιξε το Διαδίκτυο λοιπόν ως συνήθως μετά, άλλοι ανέφεραν πηγή, άλλοι την έκαναν γαργάρα, σιγά το πράγμα και το καινούργιο, δεν μας αφορά αυτό. Κάθε μέρα συμβαίνει το ίδιο σκηνικό! Και όχι μόνο σε μας.

Η επιτομή της κομπλεξικής δημοσιογραφίας
Και κυκλοφορεί την επομένη μέρα από νωρίς το πρωί το βιντεάκι παρακάτω. Εδώ guys αυτό έχει χιούμορ και για αυτό το παίζουμε! Κάντε watch την επιτομή – μα την επιτομή όμως – της κομπλεξικής δημοσιογραφίας. Με τι ζήλο και με τι στόμφο μεταφέρει η… ρεπόρτερ το… ρεπορτάζ της (γιγαντιαίου μεγέθους).

Κιμά
Ακούστε στο λόγο της, πώς η έννοια και ο καημός της κομπλεξάρας είναι να διαψεύσει υποτίθεται την είδηση του Enimerosi24. Αυτό την καίει και την τσουρουφλάει. Και να μας κάνει προφανώς τα μούτρα κρέας! Κιμά!

Διασταυρώνονται με την είδηση… και κοιτούν τα αστέρια!
Μ@ρή, διότι εδώ μόνο με καλιαρντό μπορείς να συνεννοηθείς… Μ@ρή λοιπόν, άσε το Enimerosi24 στην ησυχία του και κάνε τη δουλειά σου που σε πληρώνουνε οι έρμοι… Ρεπορτάζ μ@ρή δεν είναι να μιλάς μόνο με το υποκείμενο της είδησης, είναι και αυτό βεβαίως! Αλλά αν μένεις μόνο σε αυτό, τούτο λέγεται δημόσιες σχέσεις όχι δημοσιογραφία! Και ξέρεις πού σε οδηγεί ε; Να διασταυρώνεσαι με την είδηση και να κοιτάς τα αστέρια! Καλή ώρα!

Τους έχει φάει η αλαζονεία
Ρε τι είναι τούτοι; Πνίγονται από αλαζονεία και αν μιλήσεις με κανέναν από δαύτους – διότι είναι πολλοί μη νομίζετε ότι είναι μόνο τούτο το φρούτο – θεωρούν τους εαυτούς τους τουλάχιστον Λάρι Κινγκ! Και βάλε!

Χρυσές δουλειές
Κοιτάχτε δω δηλαδή για ποιους δημοσιογράφους πασχίζουμε (πληθυντικός ευγενείας) ανά πάσα στιγμή μη χάσουν τη δουλειά τους. Και ξεμείνει το country από breaking news! Καλέ πηγαίντε πλύντε καμιά σκάλα! Όζουν οι πολυκατοικίες και τα συνεργεία ζητάνε ένα κάρο λεφτά. Χρυσές δουλειές θα κάνετε σαν freelancer!

Υ.Γ. Δηλαδή είναι να κουφαίνεσαι από την ασχετοσύνη τους: Κάντε hear στο βίντεο να παπαγαλίζει την απάντηση του εκδότη και νέου άνκορμαν του Ant1, για το πώς γίνεται να έχει συμφωνήσει αφού λείπει χριστουγεννιάτικα στο εξωτερικό! Μ@ρή, θέλει και λίγο νιο νιο αυτό το επάγγελμα! Μα αν δεν είχε κλείσει, σιγά μην πήγαινε για διακοπές! Στο Athens θα ‘τανε και θα ψαχνόταν!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

The post Κομπλεξική δημοσιογραφία appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα