Προσπάθεια επαναφοράς στους κανονικούς ρυθμούς μετά την κακοκαιρία

21:32 12/1/2017 - Πηγή: iPop

Στους κανονικούς τους ρυθμούς επιχειρούν να επανέλθουν πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες επλήγησαν απ’ τη σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Ωστόσο, η μετάβαση δεν είναι εύκολη, καθώς τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν μεγάλα με αποτέλεσμα η επίλυσή τους να αποτελεί δύσκολο έργο.

Στην Θεσσαλονίκη, η ΕΥΑΘ θα προχωρήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διακοπές υδροδότησης με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την

υπερκατανάλωση και τις διαρροές που παρουσιάστηκε.

Συγκεκριμένα, απ’ τις 22:00 έως και τις 06:00 το πρωί πρόκειται να διακοπεί το νερό στους δήμους Παύλου Μελά (Μετέωρα – Πολίχνη), Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών, σε περιοχές της Πυλαίας και του Πανοράματος, αλλά και στα ανατολικά του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνουμε πως την Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Ακόμα δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα.

Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα την Παρασκευή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με εξαίρεση εκείνα που διδάσκονται στο παλαιό κτήριο της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Πολλά είναι τα προβλήματα στις Σποράδες, με την ηλεκτροδότηση να αποκαθίσταται σταδιακά στα νοικοκυριά.

Στη Λέσβο άνοιξε μετά από μέρες το βασικό οδικό δίκτυο και οι μετακινήσεις γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία.

Στην Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και την Θεσσαλία τα προβλήματα αποκαθίστανται σταδιακά, με τις Αρχές να επιχειρούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους δρόμους, οι οποίοι είναι ακόμα παγωμένοι.

The post Προσπάθεια επαναφοράς στους κανονικούς ρυθμούς μετά την κακοκαιρία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα