Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών που αδιαφορούν για τα μακριά νύχια ή δεν σε βολεύουν στην καθημερινότητα σου; Τα κοντά νύχια δεν είναι απαραίτητο να είναι βαρετά και αυτά τα μανικιούρ είναι η απόδειξη!

12:39 18/9/2022 - Πηγή: iPop

Κακά τα ψέματα, μπορεί να μας αρέσουν τα μακριά νύχια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο βολικά. Για κάποιες γυναίκες μάλιστα, τα μακριά νύχια, είναι όνειρο θερινής νυκτός, καθώς τους είναι πολύ δύσκολο να τα διατηρήσουν με τις καθημερινές δουλειές είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Υπάρχουν κι εκείνες φυσικά που λατρεύουν τα κοντά περιποιημένα νύχια, τα οποία είναι πιο βολικά στην καθημερινότητα και σίγουρα πολύ πιο κομψά. Πλέον, χάρη στις nail artists, έχουμε αμέτρητες επιλογές σε σχέδια και χρώματα για τα κοντά νύχια, που δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές.

Ένα φρέσκο ​​μανικιούρ

άλλωστε δεν είναι μόνο για να φτιάξει τη διάθεση σου, αλλά και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μόδας που συμπληρώνει την εμφάνισή σου και σε βοηθά να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Όποιο σχέδιο και αν σκοπεύεις να δοκιμάσεις, η παρακάτω λίστα θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Διαχρονικά μανικιούρ: Η έμπνευση που χρειάζεσαι για τα πιο κομψά και φινετσάτα νύχια!

Οι καλύτερες ιδέες για εντυπωσιακά μανικιούρ σε κοντά νύχιαMix-and-Match Mani

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της επιλογής αυτού του σχεδίου mix and match για τα νύχια σου; Είναι πολύ πιο fun και μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνη σου στο σπίτι, εφόσον έχεις τα απαραίτητα εργαλεία—δεν χρειάζεται να απλώσεις τέλεια το βερνίκι, γιατί έτσι κι αλλιώς το κάθε νύχι μπορεί να φαίνεται διαφορετικό.

View this post on Instagram

A post shared by mb Beauty Elements (@mb.beautyelements)

Γαλλικό μανικιούρ…αλλιώς

Το micro mani, γνωστό και ως micro french ή skinny french είναι απλό και minimal, και είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια του 2022, ενώ αποτελεί μια μοντέρνα προσέγγιση του παραδοσιακού γαλλικού μανικιούρ.

Γιατί ξεφλουδίζουν τα νύχια σου; Bonus 4 τρόποι να το αντιμετωπίσεις

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι το πάχος της άκρης. Για ένα micro french, η άκρη είναι βαμμένη όσο πιο λεπτή γίνεται και θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί σε μια βάση, η οποία είναι βαμμένη με ένα καθαρό, φυσικό χρώμα.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα