Αλέξης Κούγιας: Δημοσιοποίησε προσωπικές φωτογραφίες των θυμάτων και μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη

18:33 19/7/2022 - Πηγή: iPop

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η νέα επίθεση του Αλέξη Κούγια προς τα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο δικηγόρος προχώρησε σε δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών από τα social media των βιασθέντων και μηνυτών του πελάτη του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του καταδικασμένου για δυο βιασμούς ανηλίκων σκηνοθέτη κάνει λόγο για «αδιστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», ισχυριζόμενος παράλληλα πως παραπλάνησαν «επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία

και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες».

Πέρα από την φραστική επίθεση και παρά την καταδίκη του πελάτη του, ο συνήγορος επιμένει να μιλά για «ψεύτικες καταγγελίες» και υποστηρίζει ότι τα προφίλ των ανθρώπων που οδήγησαν στη Δικαιοσύνη τον ένοχο, σύμφωνα με το δικαστήριο, Δημήτρη Λιγνάδη, «έκλεισαν» ή έγιναν ιδιωτικά, «κατόπιν συμβουλής των σκευωρών».

Πώς νιώθεις που ένας καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων κυκλοφορεί ελεύθερος στην ίδια χώρα με εσένα;

Κούγιας για θύματα Λιγνάδη: Οι επιθέσεις και η δημοσίευση φωτογραφιών

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται στα θύματα χωρίς να υπολογίζει τις ψυχολογικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συμπεριφορά.

Τους πρώτους μήνες της διερεύνησης την υπόθεσης, καθώς η ανθρωπότητα ήταν συγκλονισμένη από το έγκλημα του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο μόλις είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας, ο Αλέξης Κούγιας δεν δίστασε να κάνει λόγο για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους και δήθεν μάρτυρες, ενώ απορούσε πώς με ένα τέτοιο υλικό ο πελάτης του συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, όταν ανέλαβε και εξέτασε την δικογραφία εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά:

«Στη δικογραφία υπάρχουν δύο μηνύσεις γραμμένες από δικηγόρους. Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη και μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες.

Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους».

Γιατί ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι στην φυλακή αφού είναι ένοχος για 2 υποθέσεις βιασμού;

Αξίζει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, ότι ο ποινικολόγος ακολουθούσε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στα θύματα καθ’ όλη την διάρκεια της δίκης.

Το πιο σοκαριστικό γεγονός ήταν όταν ζήτησε από τον μάρτυρα, ο οποίος βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη το 2015 σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου, να αναπαραστήσει τον βιασμό του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, ζήτησε από τον μάρτυρα να αναπαραστήσει τη σκηνή του καταγγελλόμενου βιασμού, πλησιάζοντας τον. Ο μάρτυρας έκανε μία κίνηση απώθησης προς τον συνήγορο υπεράσπισης και ζήτησε ο κ. Κούγιας να μην τον πλησιάζει.

Μάρτυρας: … Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…

Κοινό: Αυτό είναι απαράδεκτο, κακοποιητικό.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να δείξει πώς έγινε η καταγγελλόμενη πράξη, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητάει, όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία να επιστρέψει στη θέση του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλέξης Κούγιας: Δημοσιοποίησε προσωπικές φωτογραφίες των θυμάτων και μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Κούγιας, Δημοσιοποίησε, Δημήτρη Λιγνάδη,alexis kougias, dimosiopoiise, dimitri lignadi