Σαλάτα ζυμαρικών με kale και λιαστές ντομάτες – Το ιδανικό γεύμα για μια ζεστή μέρα στη δουλειά!

16:11 19/7/2022 - Πηγή: iPop

Εάν αγαπάς τις σαλάτες ζυμαρικών αυτή η συνταγή είναι ιδανική για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Πρόκειται για μία γευστική συνταγή για σαλάτα ζυμαρικών με kale! Προτίμησε να την απολαύσεις κρύα και να την πακετάρεις μαζί σου στην σχολή ή στη δουλειά! Θα την λατρέψεις!

Σαλάτα ζυμαρικών με kale: Τα υλικά που θα χρειαστείς 2 φλιτζάνια ζυμαρικά της επιλογής σου1 μεγάλο ματσάκι κατσαρό λάχανο, κομμένο1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές
φέτες1/3 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες, κομμένες σε μικρότερα κομμάτια1/3 φλιτζάνι παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένηΠερίπου 10 φύλλα φρέσκο ​​βασιλικό, ψιλοκομμένοΣάλτσα:1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί1/4 κουταλάκι του γλυκού μέλι1/2 κουταλάκι μουστάρδα 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνηΑλάτι + πιπέρι για γεύσηΤα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Ζέστανε μια κατσαρόλα με νερό και βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Εν τω μεταξύ, ετοίμασε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και πρόσθεσέ τα σε ένα μεγάλο μπολ.Φτιάξε τη βινεγκρέτ ανακατεύοντας όλα τα υλικά του dressing σε ένα μικρό μπολ ή ανακινώντας τα μαζί σε ένα μικρό βαζάκι με καπάκι. Άφησέ τα στην άκρη.Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά, στράγγισέ τα και πρόσθεσέ τα στη σαλάτα. Ρίξε το dressing από πάνω και ανακάτεψε τα όλα τα υλικά να ενωθούν καλά. Αλατοπιπέρωσε, όσο χρειάζεται.Σκέπασε τα και βάλε στο ψυγείο τη σαλάτα για τουλάχιστον 30-60 λεπτά, ή όλη τη νύχτα. Αυτή η συνταγή είναι πιο γευστική κρύα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σαλάτα ζυμαρικών με kale και λιαστές ντομάτες – Το ιδανικό γεύμα για μια ζεστή μέρα στη δουλειά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα