«Η ζυγαριά δεν είναι το παν. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα»: Η Mariah Riddlesprigger στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης και πρέπει να το δεις κι εσύ

17:08 19/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Mariah Riddlesprigger, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε με το βάρος και το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη και σε συμβουλεύει να το αγαπήσεις όπως κι αν είναι, γιατί αυτό είναι η ιστορία σου, ο οργανισμός που σε κρατά στην ζωή.

Εκείνη μαζί τον τον σύντροφό της, Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Οι εγκυμοσύνες ήρθαν με διαφορά ενός χρόνου, αφού η Mariah γέννησε τον πρώτο γιο το 2020 και τον δεύτερο το 2021. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάλει αρκετά κιλά, τα οποία δυσκολεύτηκε να χάσει.

Στόχος της ήταν

να χάσει 12 κιλά, αλλά το σώμα της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό. Τώρα, 11 μήνες μετά την δεύτερη γέννα, η Mariah με πείσμα και σκληρή δουλειά, κατάφερε να χάσει τα ανεπιθύμητα κιλά και νιώθοντας καλύτερα με τον εαυτό της, μίλησε για άλλη μία φορά για το ταξίδι της. Έστειλε, δηλαδή, ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίοι δεν βλέπουν την ζυγαριά να κατεβαίνει, απογοητεύονται και τα βάζουν με τον εαυτό τους.

«Η ζυγαριά δεν είναι το παν. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα»,, τόνισε η Mariah Riddlesprigger και σου δίνει όση έμπνευση χρειάζεσαι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

Σύντροφος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αναλυτικά η ανάρτηση που θα σου δώσει έμπνευση

«Σκεφτόμουν για αρκετό καιρό αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα να πετύχω αυτόν τον στόχο. Γυμναζόμουν 5-6 ημέρες την εβδομάδα, ακολούθησα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν!

Απογοητεύτηκα, δεν καταλάβαινα τι έκανα λάθος και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα στο παρελθόν, τώρα, μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά, γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η ζυγαριά δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω!

Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με βοηθούν οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην νιώθω ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το “σώμα της μαμάς”».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Η ζυγαριά δεν είναι το παν. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα»: Η Mariah Riddlesprigger στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης και πρέπει να το δεις κι εσύ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαθαίνω, Mariah Riddlesprigger,mathaino, Mariah Riddlesprigger