Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ρίξεις μπύρα στα μαλλιά σου σήμερα!

12:20 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Αν έψαχνες κάποια παράδοξη συμβουλή για την περιποίηση των μαλλιών σου, τότε σίγουρα σ΄αυτό το άρθρο θα την βρεις! Το iPop.gr σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις την μπύρα στα μαλλιά σου καθώς είναι εμπλουτισμένη με πολλά θρεπτικά οφέλη γι’ αυτά!


Οι περισσότερες μπύρες περιέχουν λυκίσκο και κριθάρι, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες B και πρωτεΐνες! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε ότι η μπύρα είναι ένα υγιεινό ποτό, αλλά όταν πρόκειται για τα

μαλλιά σου, η μπύρα αποκτά άλλη χρήση καθώς ξεβγάζοντας τα με αυτήν αποκτάς την λάμψη που επιθυμείς! Δεν χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο είδος μπύρας, απλά κράτησε μία στο πίσω συρτάρι σε περίπτωση που την χρειαστείς για τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά.

Βήματα:Πάρε ένα ή δύο κουτάκια, αναλόγως το μήκος των μαλλιών σου και, αφού τα έχεις λούσει, άνοιξέ το κι άδειασέ το όλο στα μαλλιά σου.Κάνε βαθύ μασάζ και άφησε το για 3 λεπτά να κάνει την δουλειά του.Ξέπλυνε τα καλά και στην συνέχεια ακολούθησε με την μαλακτική σου.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα σαμπουάν εμπλουτισμένα με μπύρα στην αγορά αν δεν αισθάνεσαι ασφαλής να χρησιμοποιήσει κουτάκι μπύρας!

The post Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ρίξεις μπύρα στα μαλλιά σου σήμερα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα