«Διάγγελμα» Σώρρα: Είμαστε εν μέσω του πολέμου – Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα (ΒΙΝΤΕΟ)

12:18 18/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook και στο κανάλι του στο youtube, ο καταζητούμενος, πλέον, Αρτέμης Σώρρας σχολιάζει τη δικαστική απόφαση που τον καταδίκασε σε 8ετή κάθειρξη εν είδει… διαγγέλματος.

Στο μήνυμά του που στέλνει στον ελληνικό λαό ο Σώρρας κάνει λόγο για πόλεμο

και για δικαστικό πραξικόπημα.

«Μας βρίζουν όλα τα κανάλια, δεν με αφήνουν ούτε να απολογηθώ» λέει στην αρχή του μηνύματός του ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» και συνεχίζει «Είμαστε εν μέσω του πολέμου, θα φθάσουμε μέχρι το τέλος«.

Όπως επισημαίνει «το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ» και συμπληρώνει καυστικά: «Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά».

Επίσης δεσμεύθηκε πως «τις επόμενες ημέρες θα βγει όλη η υπόθεση στον αέρα για να δείτε τη γελοιότητα, τον δόλο αλλά και τον τρόπο που το καθεστώς κινείται εναντίον εμού αλλά και κάθε ανθρώπου και κάθε ελληνικής ύπαρξης«.

Ο Σώρρας, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών καταδικάστηκε μαζί με τη σύζυγό του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, ενώ εναντίον τους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες αναζητούνται στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Keywords
Αναζητήσεις
youtube diangelma polemou
Τυχαία Θέματα