To Red Bull Doodle Art περνά το σκιτσάρισμα σε άλλη διάσταση | Έχεις ταλέντο; Δήλωσε συμμετοχή!

11:05 18/3/2017 - Πηγή: iPop
| Έχεις

Έχεις ταλέντο στο σκιτσάρισμα; Μπορείς να περνάς ώρες απλά κάνοντας σχέδια μ’ένα στυλό κι ένα χαρτί; Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Red Bull Doodle Art 2017!

Υπάρχει κάτι που οι φοιτητές από όλο τον κόσμο έχουν κοινό: Όλοι είναι κρυφοί καλλιτέχνες όταν σκιτσάρουν την ώρα της παράδοσης!

Εάν νομίζεις ότι «το έχεις», τότε κατέθεσε το έργο σου από τις 17 έως τις 29 Μαρτίου και ψήφισε το καλύτερο doodle

της χώρας σου στην παγκόσμια πλατφόρμα www.redbulldoodleart.com.

Τα doodles με τις περισσότερες ψήφους θα παρουσιαστούν στην Ελληνική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Απριλίου στην Αθήνα, και το καλύτερο αυτών, όπως θα αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή, θα πάρει το εισιτήριο για την παγκόσμια έκθεση για να διεκδικήσει τη μεγάλη νίκη ανάμεσα σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο!

Μπορείς να κάνεις και ιδιαίτερα μαθήματα!

Αν νομίζεις πως θέλεις εξάσκηση, μπορείς να κάνεις «ιδιαίτερα μαθήματα»! Συγκεκριμένα, πρόκειται να οργανωθεί ένα workshop την Πέμπτη 23/03 και ώρα 13:00 στην ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11, Αθήνα 113 62) υπό τις οδηγίες των Ελλήνων κριτών του Red Bull Doodle Art: Manoli RTMone και Nadia Stasinou, στα πλαίσια του οποίου θα μοιραστούν tips για το doodling αλλά και θα σκιτσάρουν μαζί με τους συμμετέχοντες.

Τι είναι το doodle;

Ένα αόριστο σχέδιο το οποίο γίνεται την ώρα που το μυαλό του καλλιτέχνη είναι απασχολημένο με κάτι άλλο.

Τι είναι το Red Bull Doodle Art;

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός στο σκίτσο στον οποίο φοιτητές πανεπιστημίου άνω τον 18 ετών στέλνουν τα doodles τους στο www.redbulldoodleart.com για να κριθούν βάσει στυλ και δημιουργικότητας. Ένας doodler από κάθε χώρα που συμμετέχει, θα προσκληθεί στον παγκόσμιο τελικό για να διαγωνιστεί με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το doodle που θα νικήσει σε κάθε χώρα, θα παρουσιαστεί στην Παγκόσμια Εικονική Γκαλερί. Κατά τη διάρκεια του show εικονικής πραγματικότητας, ένας διαγωνιζόμενος θα στεφθεί παγκόσμιος νικητής.

The post To Red Bull Doodle Art περνά το σκιτσάρισμα σε άλλη διάσταση | Έχεις ταλέντο; Δήλωσε συμμετοχή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα